HTML Tables

Σαρδέλες ψητές λαδορίγανη… (από την Αλεξάνδρα Σουλαδάκη)

60



Ένα πανεύκολο και υπέροχα γευστικό φαγητό, είναι αυτό που θα φτιάξουμε σήμερα. Θα χρειαστούμε σαρδέλες, αλάτι, πιπέρι, λίγη ρίγανη, θυμάρι και λάδι.

Παίρνουμε ένα ταψί, αν είναι κεραμικό ακόμα καλύτερα, η πυρέξ και βάζουμε μέσα τις σαρδέλες μας αφού τις καθαρίσουμε και τις πλύνουμε, τώρα αυτό το κάνουν όλοι οι ψαράδες και στην λαϊκή επίσης, στα δικά μου χρόνια τα πιο πίσω, αυτό δεν γινόταν, έχω καθαρίσει πολύ ψάρι εμένα που με βλέπετε…

Λοιπόν, τις αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε και τα μυρωδικά, ανακατεύουμε να πάνε παντού, στρώνουμε ωραία τις σαρδέλες στο ταψί μας, ρίχνουμε το λάδι, πολύ λίγο νεράκι γιατί βγάζουν και τις βάζουμε για ψήσιμο στους 180 βαθμούς πάνω κάτω  μέχρι να μείνουν με το λαδάκι τους.

Είναι ένα φαγητό εύκολο, υγιεινό, οικονομικό και πεντανόστιμο!!!

Σερβίρεται με χόρτα βραστά και ότι άλλο επιθυμείτε…

souladaki books

HTML Tables