Σχετικά με εμάς

Έτος Ίδρυσης : 2000

Διεύθυνση : Χορτατσών 26, Αγιος Νικόλαος, 72100, Λασίθι, Κρήτη

Τηλέφωνο : +30 2841 181052

Email :  info@cna.gr

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα της οικογένειας Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Το CNA από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.

Από την πρώτη στιγμή το CNA προσανατολίστηκε στην κατεύθυνση της παρουσίασης θεμάτων και ειδήσεων που αφορούν στην Κρήτη, αλλά και άλλα θέματα και αναδημοσιεύσεις τα οποία αφορούν στον περισσότερο κόσμο.

Μπορείτε να γίνετε το «αυτί» και το «μάτι» του, σε ό,τι κινείται, αλλά και να ανοίξετε εσείς τη συζήτηση.

Το CNA δεν μιλάει μόνο: προσπαθεί και να ακούει.

Στο cna.gr επαληθεύουμε τις πληροφορίες και τα γεγονότα και γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διασταύρωση των ειδήσεων πριν την δημοσίευσή τους. Ελέγχουμε όλους τους παράγοντες από την πηγή της πληροφόρησης μας, την αξιοπιστία της αλλά και τις αντίστοιχες αποδείξεις.

Το cna.gr προχωρά στην διόρθωση λάθους πληροφορίας που έχει δημοσευτεί. Στην περίπτωση που κάποιο μέλος της δημοσιογραφικής μας ομάδας εντοπίσει οποιοδήποτε σφάλμα ή στην περίπτωση που λάβουμε μήνυμα από αναγνώστη της ιστοσελίδας μας, ο οποίος υποδεικνύει ένα λάθος -παρέχοντας ταυτόχρονα και τα αντίστοιχα στοιχεία – προχωράμε όσο το δυνατό γρηγορότερα στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο