Nbaxevanis

Χαλκιαδάκης

Europlan
KOSA
ΓΕΥΣΕΙΣ

Σπιτική πίτσα στο λεπτό – Πανεύκολη συνταγή

DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
ΜΗΛΟ

Για όσους αναζητούν μια συνταγή-εγγύηση για πεντανόστιμη αλλά και εύκολη πίτσα, τότε η παρακάτω συνταγή είναι απλά ιδανική.

Αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων, η πίτσα, με άλλη νοστιμιά όταν είναι σπιτική, αποτελεί το τέλειο σνακ για βραδινό στο σπίτι, ιδανική συνοδεία για την αγαπημένη ταινία στην τηλεόραση, αλλά και για τα επιτραπέζια οικογενειακά παιχνίδια.

NOVA

Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν να φτιάξουν σπιτική πίτσα, η παρακάτω συνταγή θα τους ενθουσιάσει, τόσο με την ευκολία της όσο και με το αποτέλεσμα. Οσο για τα υλικά, είναι ξεκάθαρα προσωπική προτίμηση του καθενός και διαμορφώνονται αναλόγως των προτιμήσεων. Η παρακάτω συνταγή για τα υλικά αποτελεί μια απλή εγγυημένη πρόταση, την οποία μπορείτε να εμπλουτίσετε με λαχανικά ή αλλαντικά.

Υλικά συνταγής για πίτσα στο λεπτό

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Υλικά για τη ζύμη

  • 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 180 ml φρέσκο γάλα
  • 20 ml ελαιόλαδο
  • 5 γρ. αλάτι

Υλικά για την γέμιση

Mechanical Solutions
  • 2 κ.σ. πέστο βασιλικού
  • 150 γρ. μοτσαρέλα Arla
  • 150 γρ. Pasta Gratinar Arla

Στον κάδο του μίξερ, με τον γάντζο, ρίχνουμε όλα τα υλικά για το ζυμάρι και τα ανακατεύουμε, μέχρι να γίνει ένα ελαστικό ζυμάρι.

Στη συνέχεια, αφαιρούμε το ζυμάρι μας από τον κάδο και το ανοίγουμε στο επιθυμητό σχήμα και πάχος πάνω σε ένα αντικολλητικό χαρτί. Απλώνουμε από πάνω το πέστο με ένα κουτάλι. Αμέσως μετά, απλώνουμε τα τυριά μας.

Τέλος, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 μέχρι να γκρατιναριστούν τα τυριά μας.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο