ΕΛΛΑΔΑ

Σύνταγμα | Επεισόδια στη συγκέντρωση κατά των εμβολιασμώνΟι πολίτες που είναι επιφυλακτικοί με το εμβόλιο «αγκαλιά» με τους υποστηρικτές του Κασιδιάρη  – Αντιδράσεις για την τροπολογία, που κατατέθηκε στη Βουλή, με τις ρυθμίσεις που φέρνει η κυβέρνηση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Έκρυθμο ήταν το σκηνικό στο Σύνταγμα, όπου καταγράφηκαν επεισόδια όταν δυναμιτίστηκε το κλίμα, στην πορεία διαμαρτυρίας κατά του εμβολιασμού.  Κοσμοσυρροή παρατηρήθηκε στη συγκέντρωση, στην οποία ήταν εμφανής η παντελής απουσία μασκών και αποστάσεων. Όπως φαίνεται στα βίντεο και τις φωτογραφίες, ορισμένοι συγκεντρωμένοι κρατούσαν πλακάτ κατά του εμβολιασμού, άλλοι ελληνικές σημαίες και άλλοι σταυρούς.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στην επεισοδιακή διαδήλωση έπεσαν χημικά, ενώ η αστυνομία παρενέβη με ρίψεις νερού.  Χρησιμοποιήθηκαν και δακρυγόνα ώστε να απομακρυνθούν από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.  Κατά τα επεισόδια, μπήκε φωτιά σε κάδο.

Στα στενά γύρω από την Ερμού σημειώθηκε κυνηγητό μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών, με τη χρήση χημικών και τις ρίψεις νερού να είναι συνεχείς

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

epeisodiaa

epeisodiaa1

Σε μια περίοδο αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού και επέλασης της ινδικής μετάλλαξης, πολίτες κατά των εμβολίων αντέδρασαν στις συστάσεις της επιστημονικής κοινότητας και συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα.

DSC 8462

Πλήθος κόσμου, χωρίς μάσκα, συνωστίστηκε στην πλατεία Συντάγματος, μια εβδομάδα μετά τη μεγάλη συγκέντρωση σε Σύνταγμα και Ομόνοια. Στη διαμαρτυρία βρέθηκαν πολλοί υποστηρικτές του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ αρνητική εντύπωση προκάλεσε αγχόνη που κρατούσε διαδηλωτής.

antiemvoliastes 2

antiemvoliastes 7


Σχετικά άρθρα

Back to top button