Ελλάδα

Γιατί κλείνουν 3 ΜΕΓΑ εμβολιαστικά κέντρα;

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, από τα 10 ΜΕΓΑ εμβολιαστικά Κέντρα θα συνεχίζουν να λειτουργούν τα 7. Το κλείσιμο 3 ΜΕΓΑ Εμβολιαστικών Κέντρων είναι μία πρόσθετη απόδειξη ότι το εμβολιαστικό πρόγραμμα δεν πάει καλά;

Πολλούς λόγους θα μπορούσε να επικαλεστεί κάποιος, αλλά οι ευθύνες της κυβέρνησης δεν είναι αμελητέες. Δεν μπορεί να λέει ο πρωθυπουργός, μόλις πριν από μερικές μέρες στη Θεσσαλονίκη, πως είναι βέβαιο «ότι πρέπει να αυξήσουμε τα ποσοστά εμβολιασμού στα παιδιά άνω των 12» και πριν αλέκτωρ λαλήσει ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, να ισχυρίζεται ότι «δεν κινδυνεύει η δημόσια υγεία ή η υγεία της οικονομίας από τη νόσηση των παιδιών». Προχώρησε μάλιστα και σε πολιτικό-ιδεολογική αιτιολόγηση θεμελίωση της κυβερνητικής πολιτικής, χαρακτηρίζοντας αυταρχισμό το «να υποχρεωθεί ένας εργαζόμενος να είναι εμβολιασμένος».

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε ο υπουργός Υγείας, Θανάσης Πλεύρης, να πει ότι «για τη (12χρονη) κόρη μου θα είχα μία δεύτερη σκέψη, όπως θα είχε και κάθε γονέας».

Λέγεται πως καλύτερα να έχεις λάθος πολιτική, παρά να μην έχεις καθόλου. Λέγεται, επίσης, ότι αν πατάς σε πολλές βαρκούλες θα πέσεις στη θάλασσα.


kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button