Κρήτη

Κρήτη | Νέα ημερομηνία για τον επανασυντονισμό στους δέκτες

Οι τηλεθεατές, καλούνται την Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021, να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή τη χρήση επιπλέον εξοπλισμού.

Η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση στην Περιφερειακή Ενότητα Κρήτης, η οποία αναβλήθηκε εξ αιτίας του ισχυρού σεισμού και των επιπτώσεων στην περιοχή, με απόφαση του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, θα πραγματοποιηθεί από κοινού και από τους δύο παρόχους επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής, την ΕΡΤ και την Digea, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021.

Οι τηλεθεατές, καλούνται την Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021, να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους (αποκωδικοποιητή ή τηλεόραση ανάλογα με το τι έχει ο καθένας), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή τη χρήση επιπλέον εξοπλισμού.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον συντονισμό ολοκληρώνεται επιτυχώς το έργο της δεύτερης ψηφιακής μετάβασης σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Η διαδικασία έχει ως εξής:


Πατάμε την ένδειξη μενού στο τηλεκοντρόλ, επιλέγουμε «ρυθμίσεις» ή «εγκατάσταση», στη συνέχεια «αυτόματο συντονισμό» και, τέλος, «ΟΚ».

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Υπενθυμίζεται πως η 2η ψηφιακή μετάβαση στις τελικές, διεθνώς κατοχυρωμένες, συχνότητες εκπομπής των τηλεοπτικών σταθμών, πραγματοποιείται σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 18/2020 (ΦΕΚ Β’ 1752, 7/5/2020) και το κοινό χρονοδιάγραμμα της ΕΡΤ και της Digea.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button