ΚΡΗΤΗ

Καλαντζάκης, δήμαρχος Ιεράπετρας | «Κύριε Μουδατσάκη, όχι άλλη παραπληροφόρηση – Δεν θα πετύχετε τίποτα»Κύριε Μουδατσάκη, με αφορμή συνέντευξη που παραχωρήσατε σε δημοσιογραφικό μέσο του νομού Λασιθίου και ύστερα από αναφορά που κάνατε στο πρόσωπό μου, είμαι ηθικά υποχρεωμένος προς αποκατάσταση της αλήθειας να σας απαντήσω σχετικά.

Παρότι ασχολούμαι με τα κοινά πάνω από δεκαπέντε χρόνια είναι προφανές ότι δε γνωρίζετε ούτε εμένα, ούτε τη δράση μου, ούτε τους αγώνες που έχω δώσει στο πλευρό των Γεραπετριτών για τη στήριξη του νοσοκομείου όλα αυτά τα χρόνια.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Με την τακτική του «Διαίρει και βασίλευε» που επιδιώκετε με σκοπό την παραπληροφόρηση και τον αποπροσανατολισμό των πολιτών δεν θα πετύχετε τίποτα. Ο Δήμος της Ιεράπετρας με τον Δήμο του Αγίου Νικολάου συνεργάζονται άψογα σε όλα τα επίπεδα και τόσο οι Γεραπετρίτες όσο και οι Αγιονικολιώτες το ξέρουν καλά αυτό. Μην επιχειρείτε, λοιπόν, να μου αποδώσετε διαφορετικά κίνητρα.

Αναφορικά και με την μετακίνηση της πνευμονολόγου προς το Νοσοκομείο του Ηρακλείου να σας υπενθυμίσω ότι ήμουν από τους πρώτους που δήλωσα ρητώς και κατηγορηματικώς ότι είναι ανεπίτρεπτο αυτό που συμβαίνει και μέσα σε περίοδο Covid. Το Συμβούλιο και ο Διοικητής των διασυνδεόμενων νοσοκομείων του νομού Λασιθίου πώς επέτρεψαν τη συγκεκριμένη μετακίνηση η οποία στέρησε από την Ιεράπετρα μία καίρια ειδικότητα;

swell adv 2021

Οι θέσεις και οι απόψεις της Δημοτικής Αρχής και εμού προσωπικά ήταν και είναι ξεκάθαρες.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ως εκλεγμένος, θεσμικός εκπρόσωπος των δημοτών της Ιεράπετρας είναι καθήκον μου και υποχρέωση μου να αγωνιστώ με όλα τα μέσα για την ανάκληση της απόφασης μετακίνησης ιατρών από το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας και ταυτόχρονα να διεκδικήσω την επάρκεια προσωπικού, με μοναδικό στόχο την καλύτερη παροχή φροντίδας προς τους νοσηλευόμενους.

Κύριε Μουδατσάκη, είναι ντροπή όλα όσα λέτε  για μένα και όσα κάνετε σε βάρος του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας. Εκτελείτε εντεταλμένη υπηρεσία με σκοπό την αποδυνάμωση και το κλείσιμο του Νοσοκομείου μας. Ως διορισμένος από την Κυβέρνηση, ο κος Ανδρεαδάκης και εσείς ως υποστηρικτής του θα έπρεπε όλο αυτό το διάστημα να επισκέπτεστε  τόσο την 7η ΥΠΕ, όσο και το Αρμόδιο Υπουργείο μαζί με τον Κυβερνητικό Βουλευτή και να απαιτείτε την επαρκή στελέχωση όλων των νοσοκομείων του νομού Λασιθίου με προσωπικό και όχι να ευνοείτε το ένα σε βάρος του άλλου.

Αφήστε, λοιπόν, τις δηλώσεις που πυροδοτούν κλίμα άνευ ουσίας έντασης μεταξύ των πολιτών της Ιεράπετρας και του Αγίου Νικολάου. Κανείς δεν θα μας εμποδίσει να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα για το Νοσοκομείο μας. Ο καθένας από τη θέση που κατέχει ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Θεοδόσης Καλαντζάκης


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button