ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο | 71χρονος «βούτηξε» 1.900 ευρώ από ATM και εξαφανίστηκε

Άρπαξε τα 1.900 ευρώ που δεν του άνηκαν και έγινε καπνόςΗ δυσλειτουργία ενός ΑΤΜ σε τράπεζα στο Ηράκλειο από το οποίο προσπαθούσε να κάνει ανάληψη μια πελάτισσα, την ανάγκασε να μπει μέσα στο υποκατάστημα για να ρωτήσει γιατί δεν έβγαιναν από την θυρίδα τα χρήματα. Όμως, όσο έλειπε, βγήκε το μεγάλο ποσό και το… τσέπωσε ένας ηλικιωμένος!

Ο 71χρονος ήταν ο επόμενος που θα έκανε συναλλαγή στο μηχάνημα και, όταν η γυναίκα μπήκε στην τράπεζα αναζητώντας βοήθεια, πήρε τη σειρά της.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όταν είδε να βγαίνουν από την σχισμή τα 1.900 ευρώ που είχε πληκτρολογήσει η πελάτισσα, πίστεψε ότι ήταν η… τυχερή του μέρα κι έτσι τα πήρε και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Όταν οι υπάλληλοι της τράπεζας έκαναν έλεγχο στο ΑΤΜ, διαπίστωσαν ότι η ανάληψη είχε εκτελεστεί κανονικά. Ωστόσο, τα χρήματα είχαν κάνει φτερά, με αποτέλεσμα η γυναίκα να καλέσει πανικόβλητη την Αστυνομία! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τον 71χρονο από τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες της τράπεζας, ανακάλυψαν τα στοιχεία του και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για κλοπή.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button