ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ανάγκη για σωστή καταγραφή του πληθυσμού

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία της απογραφής στον Δήμο Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Στατιστικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου και υπεύθυνο για την διαχείριση της απογραφής στον Νομό κ. Αναστ. Καρδάση.

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Δήμο Αγίου Νικολάου (10/12) , με την συμμετοχή των προέδρων των κοινοτήτων, κοινή ήταν η διαπίστωση ότι η διαδικασία της απογραφής προχωρά χωρίς σοβαρά προβλήματα, που έχουν παρατηρηθεί σε άλλες περιοχές της χώρας, (άρνηση απογραφής), ενώ επισημάνθηκε η καλή συνεργασία τόσο με τον Δήμο Αγίου Νικολάου, όσο και με τις γειτονικές κοινότητες.

“ΧΡΥΣΟΣ

Στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, υπογραμμίζοντας την ανάγκη σωστής καταγραφής των μόνιμων κατοίκων αλλά και των πολιτών που διαμένουν μόνιμα στην χώρα, δήλωσε ότι με την συνδρομή του Συλλόγου Αλλοδαπών : “INCO”, θα δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες που έχουν μόνιμη κατοικία στον Άγιο Νικόλαο , ν΄ απογραφούν.

Ο κ. Ζερβός, ζήτησε από τους δημότες, να απογραφούν σωστά προκειμένου να καταγραφεί το πραγματικό μέγεθος του Δήμου.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button