Κρήτη

Αγιος Νικόλαος, Ενωση Γονέων | Εκκληση για αποστολή βοήθειας στους σεισμόπληκτους

Αγαπητοί φίλοι, γονείς και κηδεμόνες, τις τελευταίες δύο μέρες δεχόμαστε τηλεφωνήματα από εκπροσώπους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σχετικά με την αποστολή δεμάτων με είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της περιοχής του Αρκαλοχωρίου.

Η ομάδα Διάσωσης Κρήτης και η ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης στο γυμναστήριο του κυρίου Κουλουγουσίδη και τα μεταφέρει με φορτηγά στην πληττόμενη από το σεισμό περιοχή . Επίσης, η εταιρεία “ΕΝΚΟ ηλεκτρολογικά” στην οδό Κων. Καραμανλή 26 συγκεντρώνει και αναλαμβάνει δωρεάν τη μεταφορά των απαιτούμενων ειδών προς την περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Οι δύσκολες μέρες είναι μπροστά μας. Η ανάγκη για ζεστασιά θα είναι άμεση. Έκκληση για σόμπες θερμάστρες μανιτάρια….και φιάλες…..Τηλ επικοινωνίας με τον πολιτιστικό σύλλογο Αρκαλοχωρίου 6948934876.!

Παρακαλούνται όσοι προτίθενται (ξενοδοχεία -σπίτια) να προσφέρουν φιλοξενία σε σεισμόπληκτους να επικοινωνούν με το τηλέφωνο : 2891500152


Τελευταία ενημέρωση – υπάρχουν ελλείψεις στα παρακάτω είδη:

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos
  • Είδη ατομικής υγιεινής: πάνες (ενηλίκων & παιδιών), γάντια, μάσκες, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαμπουάν, σαπούνια κλπ
  • Καθαριστικά:σκούπες, σφουγγαρίστρες, φαράσια, κουβάδες κτλ., ενώ προς το παρόν έχουν καλυφθεί οι ανάγκες από τρόφιμα
  • ανάγκη της ψυχολογικής υποστήριξης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την αντιπρόεδρο της ένωσης Γονέων, κυρία Κρητσωτάκη Ιωάννα στο τηλ. 6982095285.

ΥΓ..: Ας ευχηθούμε ότι η όλη προσπάθεια συνεχιστεί κι’ όταν σβήσουν τα “φώτα”… Οι ρωγμές στις ψυχές των συνανθρώπων μας αναζητούν γιατρειά….Ανάγκη της ψυχολογικής υποστήριξης.
Έκκληση σε ειδικούς ..ψυχολόγους.. Κοινωνικούς λειτουργούς.. Υπεύθυνη πολιτιστικού συλλόγου Αρκαλοχωρίου Eleni Gerakaki 6980997959..

ΤΟ Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button