ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη | Το «bullying» για τα κιλά της οδήγησε την 14χρονη στο χειρουργείο και τον θάνατοΟ ιερέας πατέρας του κοριτσιού κατήγγειλε ότι ο γιατρός τοποθέτησε τον δακτύλιο λανθασμένα – Η άτυχη κοπέλα αποφάσισε να κάνει την επέμβαση λόγω του bullying που δεχόταν για τα κιλά της

Από σηπτικό σοκ έχασε τη ζωή του το 14χρονο κορίτσι από την Επανωμή Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα. Η νεαρή κοπέλα είχε υποβληθεί σε επέμβαση γαστρικού δακτυλίου λόγω παχυσαρκίας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο ιερέας πατέρας του κοριτσιού κατήγγειλε ότι ο γιατρός τοποθέτησε τον δακτύλιο λανθασμένα και η 14χρονη, αφού πέρασε δύο ημέρες με ισχυρούς πόνους και χωρίς να λαμβάνει καμία φαρμακευτική αγωγή, κατέληξε.

«Της έκαναν bullying επειδή ήταν παχύσαρκη»

swell adv 2021

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, ο ιερέας πήγε σε κλινική την κόρη του στην οποία θα τοποθετούσε ιδιώτης γιατρός γαστρικό δακτύλιο, κατόπιν επιθυμίας του κοριτσιού, επειδή δεχόταν bullying στο σχολείο του γιατί ήταν παχύσαρκο.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ο ιερέας έχει καταθέσει μήνυση καθώς, όπως λέει, το παιδί του κατέληξε απο πολυοργανική ανεπάρκεια που προκλήθηκε από γενικευμένη περιτονίτιδα.


Σχετικά άρθρα

Back to top button