ΕΛΛΑΔΑ

Κρητικός ο Αρχιμανδρίτης που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό

Ο Σεβαστιανός Σωμαράκης είχε προειδοποιήσει την αστυνομία για τον δράστη που επιτέθηκε στη Μονή ΠετράκηKρητικός αρχιμανδρίτης βρίσκεται ανάμεσα στους 7 μητροπολίτες που δέχτηκαν επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη.

Ο Γραμματέας των Συνοδικών Δικαστηρίων Σεβαστιανός Σωμαράκης νοσηλεύεται με εγκαύματα στο κεφάλι, τον λαιμό και το αριστερό χέρι στο ΚΑΤ και όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100.3 ο ίδιος, ήταν ο πρώτος που του έριξε το καυστικό υγρό ο δράστης και αμέσως έλιωσαν τα ράσα του.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όπως τόνισε «ο δράστης είχε μαζί του δυο δίλιτρα μπουκάλια με καυστικό υγρό που τα είχε περάσει μέσα στο κτίριο κρυμμένα στα ράσα του».

Είχε προειδοποιήσει για τον δράστη

Ο κ. Σαμαράκης αποκάλυψε σύμφωνα με το skai.gr ότι είχε προειδοποιήσει τον αστυνομικό να παρακολουθεί στενά τον δράστη γιατί κατά το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε αντιδράσει φραστικά πολύ έντονα.Μάλιστα του είχε ζητήσει να βρίσκεται απέξω και περιπολικό της αστυνομίας το οποίο και τελικά τον συνέλαβε.

swell adv 2021

Ποιος είναι ο αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός που δέχτηκε την επίθεση

Ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός (κατά κόσμον Βασίλειος) Σωμαράκης γεννήθηκε το 1978 στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι απόφοιτος του Εκκλησιαστικού Λυκείου Τήνου. Το 2000 έλαβε το πτυχίο της Θεολογίας από το Θεολογικό Τμήμα της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποίηση μεταπτυχιακές σπουδές στο ίδιο Τμήμα στο Κανονικό Δίκαιο απ’ όπου έλαβε το 2004 τον τίτλο διπλώματος ειδίκευσης. Το διάστημα 2006-2008 μετεκπαιδεύτηκε στο κανονικό δίκαιο στο Ινστιτούτο Μεταπτυχιακών Σπουδών Ορθοδόξου Θεολογίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Σαμπεζύ της Γενεύης.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Κληρικός της ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (χειροτονήθηκε Διάκονος το 2007 και Πρεσβύτερος το 2010) στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Κυνηγού Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Το 2012 έλαβε τον τίτλο του διδάκτορος από τη Ρωμαιοκαθολική Θεολογική Σχολή του Στρασβούργου.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button