ΚΡΗΤΗ

Χανιά | Θετικές προοπτικές για τη ροή τουριστών Ιούλιο και Αύγουστο | VideoΓια την ροή τουριστών Ιούλιο και Αύγουστο στα Χανιά και την πρόοδο των εμβολιασμών μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, η τουριστική κίνηση του Ιουνίου δεν ήταν η αναμενόμενη, ωστόσο «ο Ιούλιος και ο Αυγουστος θα πάνε πολύ καλά. Υπάρχει και εγχώριος τουρισμός».

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όπως είπε ο κ. Σημανδηράκης ζητούμενο είναι η επίτευξη του 50% του τουριστικού προϊόντος του 2019 αλλά και «με την πρόοδο εμβολιασμού να είμαστε πιο ασφαλείς και να πετύχουμε επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου».

Όλη η τοπική αγορά των Χανίων έχει τα μάτια της στις ταξιδιωτικές οδηγίες άλλων χωρών όπως η Σκανδιναβία και η Μεγάλη Βρετανία.

swell adv 2021

Σε ότι αφορά στους εμβολιασμούς, μέχρι τώρα, το 45% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί στα Χανιά. «Να ξεπεραστεί η ρητορική μη ορθολογισμού και συνωμοσίας και να προχωρήσουμε συντεταγμένα στον εμβολιασμό» ζήτησε ο δήμαρχος.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Τέλος έκανε λόγο ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στον κλάδο της εστίασης ζουν με ανασφάλεια για το τι θα συμβεί και αν θα ξανά μπει λουκέτο στα καταστήματά τους τον χειμώνα.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button