ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα | Ορισμός νέων Αντιδημάρχων – Αλλαγές στο διοικητικό σχήμα

Ορισμός νέων Αντιδημάρχων - Αλλαγές στο διοικητικό σχήμα του Δήμου ΙεράπετραςΎστερα από τη λήξη της θητείας των Αντιδημάρχων του Δήμου της Ιεράπετρας, με απόφαση του Δημάρχου, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, τίθενται σε εφαρμογή αλλαγές στις θέσεις ευθύνης της Δημοτικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ορίζονται Αντιδήμαρχοι με θητεία ενός έτους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γεώργιος Ασπραδάκης ως καθ΄ύλην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Έργων και Μελετών, Κωνσταντίνος Αστροπεκάκης ως καθ΄ύλην Αντιδήμαρχος της Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης και Νεκτάριος Παπαδάκης ως καθ΄ύλην Αντιδήμαρχος του Πρωτογενούς Τομέα και Αγροτικής Οδοποιίας. Παρατείνεται η θητεία των ήδη ορισθέντων Αντιδημάρχων, Χρύσας Χατζημαρκάκη ως Αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και Μαρίας Ρουμελιωτάκη, ως Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας  με θητεία έως 15 Νοεμβρίου 2021. Ο Εμμανουήλ Βρυγιωνάκης παραμένει  ως Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Μακρύ Γιαλού και της Κοινότητας Αγίου Ιωάννη για ένα έτος.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: « Η συμμετοχή όλο και περισσότερων νέων ανθρώπων στην Αυτοδιοίκηση φέρνει μία νέα οπτική γωνία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Μέσα από τον νέο ορισμό Αντιδημάρχων, επιδιώκουμε να δώσουμε τη δυνατότητα και σε άλλους Δημοτικούς Συμβούλους της Παράταξής μας να προσφέρουν στα κοινά.

Από την προσπάθεια που κάνει η Δημοτική Αρχή για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του Δήμου της Ιεράπετρας δεν περισσεύει κανένας. Όλοι μαζί συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button