ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | Θα λειτουργήσουν απινιδωτές τελευταίας τεχνολογίας

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Η αγορά απινιδωτών τελευταίας τεχνολογίας, που θα τοποθετηθούν σε επίκαιρα σημεία του Δήμου Αγίου Νικολάου, στην προσπάθεια αντιμετώπισης αιφνίδιων καρδιακών επεισοδίων πολιτών σε δημόσιους χώρους, συζητήθηκε στην συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με τον επικεφαλής της μειοψηφίας του Δ.Σ – Ιατρό κ. Γιάννη Ανδριώτη.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, μέχρι το τέλος του χρόνου, ο Δήμος θα προχωρήσει στην αγορά των ειδικών αυτών ιατρικών συσκευών καθώς και φορητού υπέρηχου καρδιάς, που θα διατεθεί στην καρδιολογική κλινική του Γ.Ν.Ν.Α.Ν στην προσπάθεια ν΄ αντιμετωπιστεί η πίεση που υπάρχει στο νοσοκομείο λόγω της πανδημίας.

“ΧΡΥΣΟΣ

Όπως έγινε γνωστό, για την χρήση των ιατρικών μηχανημάτων, θα εκπαιδευτούν εθελοντές, με την συνδρομή της καρδιολογικής κλινικής του Γ.Ν.Ν.Α.Ν και ειδικότερα του κ. Γ. Ανδριώτη.

Με αφορμή την πρωτοβουλία αυτή, σύμφωνα με τον κ. Ζερβό, αναμένεται πολύ σύντομα να δημιουργηθεί ένα δίκτυο για την εξυπηρέτηση και ασφάλεια των πολιτών και ν΄ αναπτυχθεί μια ουσιαστική πρωτοβουλία, η οποία θα συμβάλλει στην παροχή πολύτιμης βοήθειας, προκειμένου να σωθεί, όταν και εφόσον παραστεί ανάγκη μια ανθρώπινη ζωή. Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος κ. Μανόλης Λεμπίδης και ο ειδικός σύμβουλος του Δήμου κ. Γιάννης Τσαγκαράκης.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button