ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | Εγκρίθηκε η πρόσληψη δεύτερου δικηγόρου στον δήμο

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Εγκρίθηκε η πρόσληψη δεύτερου δικηγόρου στον Δήμο Αγίου Νικολάου, μετά την αποχώρηση της κ. Ζαχαράκη Καλλιόπης και την μετακίνηση της στην Νομική Υπηρεσία του κράτους.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ανέφερε : “Τα ζητήματα που διαχειριζόμαστε είναι πολλά και είναι λογικό ένας μόνο δικηγόρος να μην μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του δήμου. Χαιρόμαστε που αυτή η εκκρεμότητα κλείνει”.

“ΧΡΥΣΟΣ

Ωστόσο, εκτός από την πρόσληψη δεύτερου δικηγόρου, μετά την σχετική έγκριση στον συντασσόμενο οργανισμό του δήμου, θα ζητήσουμε και τρίτο δικηγόρο, ώστε να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε τις υπηρεσίες του δήμου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παράλληλα, όπως έκανε γνωστό, εγκρίθηκαν από το ΑΣΕΠ και αναμένεται να προκηρυχθούν άμεσα τέσσερις θέσεις Π.Ε και Τ.Ε : (Αρχιτέκτονα Μηχανικού, Πληροφορικής, Διοικητικού, Διοικητικού Οικονομικού) προκειμένου να ενισχυθεί στελεχιακά ο Δήμος.

“IN_AND_OUT

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, χαρακτήρισε σημαντικό το γεγονός της στελέχωσης των υπηρεσιών του Δήμου με τέσσερις νέους επιστήμονες , ενώ έκανε γνωστό ότι έχουν εγκριθεί δυο ακόμα θέσεις (Πολιτικού Μηχανικού – Διοικητικού Λογιστικού), οι οποίες όμως δεν θα προκηρυχθούν άμεσα.

“Με αφορμή την εξέλιξη αυτή – όπως ο ίδιος επεσήμανε – μπαίνει σε σειρά το ζήτημα της στελέχωσης του δήμου, που δυστυχώς λόγω της υφιστάμενης κατάστασης (υποστελέχωση), σημειώνεται δυσκολία στην αντιμετώπιση ζητημάτων που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button