ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΔΙΕΘΝΗ

Τσαβούσογλου | Είμαστε έτοιμοι για όλα

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Είμαστε έτοιμοι για όλα, δήλωσε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, υποστηρίζοντας ότι οι Τούρκοι εργάζονται για την ειρήνη στην Μεσόγειο.

Σε ομιλία του για την 800η επέτειο από την άλωση της Αλάνιας από τον Σουλτάνο Αλααντίν Κεκουμπάτ, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών είπε ότι “ο Κόκκινος Πύργος, που ατενίζει τη Μεσόγειο δείχνει σε ποιον ανήκουν αυτά τα εδάφη και αυτή η θάλασσα”.

“ΧΡΥΣΟΣ

Συνεχίζοντας τόνισε ότι “το να είμαστε τα παιδιά αυτού του μεγάλου πολιτισμού είναι πηγή υπερηφάνειας για εμάς. Σήμερα, 8 αιώνες μετά, διαμορφώνουμε την εξωτερική μας πολιτική με την έμπνευση που παίρνουμε από αυτή την ένδοξη κληρονομιά. Είμαστε ενεργά παρόντες στο πεδίο και στο τραπέζι για να ανοίξουμε το δρόμο για την ειρήνη”.

“Δεν διστάζουμε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας. Σεβόμαστε τα δικαιώματα και τη νομοθεσία όλων. Όμως είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας μέχρι τέλους. Είμαστε ένα έθνος ναυτικών. Ματαιώσαμε τα προδοτικά σχέδια που είχαν στόχο να μας κάνουν να μην μπορούμε να πάμε πέρα από τον Κόκκινο Πύργο και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Αν είναι το τραπέζι, τότε τραπέζι. Αν είναι το πεδίο, είναι το πεδίο. Είμαστε έτοιμοι για όλα”, ανέφερε.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button