ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΔΙΕΘΝΗ

Στην Ολλανδία το νέο εργοστάσιο της ΦΑΓΕ

Η νέα μονάδα παραγωγής αρχικά θα συνεισφέρει επιπλέον 40.000 τόνους παραγωγικής ικανότητας γιαουρτιού ετησίως και θα δημιουργήσει 250 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

την Ολλανδία θα κατασκευάσει τελικά τη νέα τη μονάδα η ΦΑΓΕ -μετά το ναυάγιο να στήσει το εργοστάσιο στο Λουξεμβούργο- κάτι στο οποίο είχε αναφερθεί και η «Ημερησία».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η νέα μονάδα παραγωγής αρχικά θα συνεισφέρει επιπλέον 40.000 τόνους παραγωγικής ικανότητας γιαουρτιού ετησίως και θα δημιουργήσει 250 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Η επένδυση γαλακτοβιομηχανίας για τη νέα μονάδα εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 150 εκατ. ευρώ.

“ΧΡΥΣΟΣ

Στο επιχειρηματικό πάρκο Riegmeer Hoogeveen το νέο εργοστάσιο

Το εργοστάσιο της εταιρείας θα κατασκευαστεί στο επιχειρηματικό πάρκο Riegmeer Hoogeveen στην Ολλανδία και ήδη έχει υπογράψει σύμβαση προαίρεσης για ένα οικόπεδο 15 εκταρίων με τον δήμο του Hoogeveen.

Η εταιρεία όπως δηλώνει συνεργάζεται στενά στενά, μεταξύ άλλων, με τη NOM (www.nvnom.com), την NFIA (www.investinholland.com), την επαρχία Drenthe (www.provincie.drenthe.nl), την επιτροπή ύδατος (Waterschap Drents Overijsselse Delta (www.wdodelta.nl), το WMD (www.wmd.nl), το NV RENDO (www.rendogroep.nl) και τον δήμο του Hoogeveen (www.hoogeveen.nl) για την υλοποίηση της νέας της μονάδας παραγωγής, η οποία εκτιμά ότι θα λειτουργήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2024.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button