ΔΙΕΘΝΗ

Μίκαελ Σουμάχερ | «Ραγδαία η βελτίωση της υγείας του»

Χαμόγελα φέρνει στους οπαδούς του Μίκαελ Σουμάχερ ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, το οποίο κάνει λόγο για «ραγδαία βελτίωση» στην υγεία του Γερμανού θρύλου της Formula 1.

Έχουν περάσει 8 χρόνια από την ημέρα που ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά κάνοντας σκι στις Άλπεις, με την πορεία της υγείας του να παραμένει μυστήριο.

Όμως ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix σχετικά με την υγεία του Γερμανού πιλότου φέρνει στη δημοσιότητα τις τελευταίες εξελίξεις οι οποίες προκαλούν πολλά χαμόγελα. Ο Ζαν Τοντ, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Ferrari, μίλησε στην κάμερα και τόνισε πως ο «Σούμι» πηγαίνει από το καλό στο… καλύτερο!

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Βελτιώνεται. Αργά αλλά σταθερά, αλλά βελτιώνεται» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τοντ, σε μια πολύ σπάνια αποκάλυψη για την υγεία του Σουμάχερ, καθώς η οικογένειά του δεν διαρρέει το παραμικρό.

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου και έχει σκηνοθετηθεί από τους Hanns-Bruno Kammertons, Vanessa Nocker και Michael Wech, ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις μελών της οικογένειας του θρυλικού πιλότου.

swell adv 2021

Να σημειωθεί πως ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι κάτοχος 7 πρωταθλημάτων Formula 1, τα οποία κατέκτησε μέσα στη δεκαετία 1994-2004.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button