ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ryanair | Με νέα βάση επιστρέφει στα ΧανιάΜε νέα βάση επιστρέφει στα Χανιά η αεροπορική εταιρεία «Ryanair», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «με ένα αεροσκάφος το οποίο θα σταθμεύει στο αεροδρόμιο των Χανίων και με 107 εβδομαδιαίες πτήσεις σε 42 προορισμούς – συμπεριλαμβανομένων 18 καινούργιων, η νέα αυτή βάση θα συνδέει τα Χανιά με προορισμούς σε όλη την Ευρώπη. Καθώς τα προγράμματα εμβολιασμού συνεχίζονται σε όλη την Ευρώπη, η νέα βάση της Ryanair στα Χανιά θα δώσει μία ώθηση στις αεροπορικές μετακινήσεις και στον τοπικό τουρισμό», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Μεταξύ των νέων προορισμών είναι η Βαρκελώνη, η Βιέννη, η Ρώμη, το Λονδίνο και το Μιλάνο.

Στο νέο πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας αναφέρθηκε ο διευθυντής marketing της Ryanair, Dara Brady ανακοινώνοντας την λειτουργία της νέας βάσης. Όπως είπε, «ξέροντας ότι οι περιορισμοί λόγω Covid αλλάζουν συχνά, οι καταναλωτές μπορούν τώρα να κλείσουν τις πτήσεις τους με την σιγουριά ότι αν χρειαστεί να αναβάλουν ή να αλλάξουν τις ημερομηνίες των ταξιδιών τους, μπορούν να το κάνουν έως δύο φορές με μηδενική χρέωση μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2021».

swell adv 2021

Η εταιρία γιορτάζει όμως τη νέα βάση και με σημαντικές προσφορές, προσφέροντας θέσεις με ναύλους που ξεκινούν από 19.99 ευρώ για ταξίδια μέχρι τον Οκτώβριο, τα οποία πρέπει να έχουν κλειστεί μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 3 Ιουλίου στο www.ryanair.com.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button