ΕΛΛΑΔΑ

Τζανάκης | Δεν εμβολιάζεσαι; – Δεν δουλεύεις!

Ο Νίκος Τζανάκης, καθηγητής Πνευμονολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ξεκαθάρισε την αναγκαιότητα που υπάρχει στο να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στα άτομα που εργάζονται στον τουρισμό, όπως ακριβώς έχει γίνει για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.

Ο καθηγητής εξέφρασε την πεποίθηση πως αρκετοί από τους εργαζόμενους στον τουρισμό φοβούνται ή αμελούν να πραγματοποιήσουν τον εμβολιασμό τους, θεωρώντας το απαράδεκτο ζητώντας από τους επιχειρηματίες να επιβάλλουν εμβολιασμούς στο προσωπικό τους.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Αυτό θα πρέπει κατά την γνώμη μου να μην επαναληφθεί ή να διορθωθεί τα επόμενα χρόνια με το καλό, εάν η πανδημία δεν μας αφήσει. Θα πρέπει κατά την γνώμη μου στον τουρισμό, κι οι επιχειρηματίες ιδιαιτέρως, να επιβάλλουν στο προσωπικό που θα προσλαμβάνουν, να είναι εμβολιασμένο».

«Οι επιχειρηματίες κάλλιστα με βάση το εργατικό δίκαιο μπορούν να βάλουν προϋποθέσεις στις προσλήψεις. Επομένως να είναι ένα επιπλέον κίνητρο αυτό, ότι δεν μπορείς να προσλαμβάνεσαι σε καλές δουλειές ή όπου νομίζεις εξαιτίας του ότι δεν είσαι εμβολιασμένος», τόνισε ο καθηγητής.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button