ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε η 7χρονη Αναστασία από καρκίνο – Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της στην αγκαλιά των γονιών τηςΑπέραντη θλίψη έφερε η είδηση του θανάτου της 7χρονης Αναστασίας, ανιψιά της πρώην πρωταθλήτριας του άλματος επί κοντώ Έρικκας Πρεζεράκου, που είχε διαγνωστεί με μια επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου στον εγκέφαλο, που δεν ήταν χειρουργήσιμη.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή η μητέρα της Αναστασίας από την προσωπική της σελίδα στο Facebook.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Ηλία Ντριανταφυλλάκη και σήμερα διάλεξε η κόρη μας, το παρανυφάκι μας να φύγει από τη ζωή. Η Αναστασία Πάλεψε όσο λίγοι, ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ.

Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη να την κρατάνε αγκαλιά. Ξέρω πόσοι προσευχηθήκατε για την νεράιδα και ξέρω πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ. Η Αναστασία δεν υποφέρει πια..».

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

H μικρή Αναστασία, έπασχε από επιθετική μορφή καρκίνου στο κεντρικό νευρικό σύστημα του εγκεφάλου και ταξίδεψε τον περασμένο Νοέμβριο στο Τέξας με τους γονείς της προκειμένου να υποβληθεί στη θεραπεία που χρειαζόταν, σε ειδικό κέντρο.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button