ΕΛΛΑΔΑ

Γεωργιάδης | Από σήμερα οι θερινές εκπτώσεις – Αιφνιδιασμένοι οι έμποροιΠερίπου μία εβδομάδα νωρίτερα θα ξεκινήσουν οι θερινές εκπτώσεις φέτος έπειτα από σχετική απόφαση που υπέγραψε ο Υπ. Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Σύμφωνα με αυτή η εκπτωτική περίοδος θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 5 Ιουλίου και θα διαρκέσει ως 31 Αυγούστου.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη, όπως σημειώνει σε ανακοίνωση του το υπουργείο, “λαμβάνοντας υπόψη τις ανησυχίες του εμπορικού κόσμου, την ανάγκη στήριξης της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας καθώς και την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς”.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Διευκρινιζεται μάλιστα ότι η απόφαση αφορά μόνο τη φετινή θερινή εκπτωτική περίοδο.

Αιφνιδιασμένοι δηλώνουν οι έμποροι

swell adv 2021

Οι έμποροι, αν και είχαν ζητήσει τη συγκεκριμένη παρέμβαση, δηλώνουν αιφνιδιασμενοι, όπως τουλάχιστον φαίνεται απ την ανακοίνωση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ο κ. Σταύρος Καφουνης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το Υπουργείο Ανάπτυξης αποφάσισε να ανακοινώσει εσπευσμένα την έναρξη των τακτικών θερινών εκπτώσεων μία εβδομάδα νωρίτερα από την ημερομηνία που ορίζει η νομοθεσία. Η απόφαση αυτή είναι πιθανόν να ανταποκρίνεται στις ειδικές ανάγκες της αγοράς για την φετινή εκπτωτική περίοδο, δυστυχώς όμως η καθυστερημένη ανακοίνωσή της, χωρίς προηγουμένως να δοθεί ο χρόνος στις επιχειρήσεις να προετοιμαστούν κατάλληλα, δημιούργησε αναστάτωση και κακό κλίμα στην αγορά που ήδη βρίσκεται σε τεταμένη κατάσταση. Προφανώς από την Δευτέρα οι επιχειρήσεις θα διαθέσουν τα προϊόντα τους σε πολύ ελκυστικές τιμές για να πάρουν μία ανάσα ρευστότητας που τόσο έχουν ανάγκη και προτρέπω τους καταναλωτές να επισκεφτούν από την πρώτη στιγμή τα εμπορικά καταστήματα για να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες τους, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και κάνοντας τις αγορές τους σε περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας».


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button