ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η κα Μαρία Καλλιατάκη υποψήφια στις δημοτικές εκλογέςΤην υποψηφιότητα της με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Μαρία Καλλιατάκη.

«Είμαι 34 ετών και από το 2005 δραστηριοποιούμε στον Άγιο Νικόλαο ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της ομορφιάς και της αισθητικής. Παντρεμένη με τον επιχειρηματία Μανώλη Βάρδα που δραστηριοποιείται στην Κριτσά και τον Άγιο Νικόλαο ως αρτοποιός.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα και ζω με την οικογένεια μου είναι ο λόγος που με έκανε να αποδεχτώ την πρόσκληση του δημάρχου μας Αντώνη Ζερβού και να συμμετάσχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου προσθέτοντας και εγώ τη δική μου βοήθεια στην ομάδα που απέδειξε ότι μπορούμε να κάνουμε βήματα μπροστά παρά τις αντιξοότητες των καιρών.

H πρόσκληση αυτή αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή και την αποδέχτηκα με χαρά και αίσθημα ευθύνης. Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο η προσπάθεια ανανέωσης του προσωπικού, που θα στελεχώσει την αυτοδιοικητική αρχή του τόπου μας, γεγονός που θα συνεισφέρει στη θεσμοθέτηση εκσυγχρονιστικών προγραμμάτων, στην υλοποίηση ενεργειών για πιο ανθρώπινες συνθήκες.

swell adv 2021

Η νέα γενιά είναι η ραχοκοκαλιά του κοινωνικού ιστού της χώρας. Είμαστε η γενιά των Νεοελλήνων που βιώσαμε, επιβιώσαμε και επιβιώνουμε ακόμη με αισιοδοξία, αγωνιστικότητα και θετική ενέργεια στις κρατούσες συνθήκες της χώρας. Η τοπική αυτοδιοίκηση δύναται να γίνει η αφετηρία για να δρομολογηθούν λύσεις και να καταδειχθούν εφικτά – εφαρμόσιμα μέτρα για τη θεραπεία πολλών πληγών και σε εθνικό επίπεδο.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ο συνδυασμός Δικαίωμα στην πόλη και ο δήμαρχος Αντώνης Ζερβός είναι πρεσβευτές αυτής της φιλοσοφίας και το γεγονός αυτό με κάνει να βλέπω με αισιόδοξη ματιά το αύριο για τον τόπο μου.»

Μαζί … ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Γραφείο Τύπου


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button