ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η κα Μαρία Καλλιατάκη υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

Την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Μαρία Καλλιατάκη.

Η κα Μαρία Καλλιατάκη υποψήφια στις δημοτικές εκλογές 2

«Είμαι 34 ετών και από το 2005 δραστηριοποιούμε στον Άγιο Νικόλαο ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της ομορφιάς και της αισθητικής. Παντρεμένη με τον επιχειρηματία Μανώλη Βάρδα που δραστηριοποιείται στην Κριτσά και τον Άγιο Νικόλαο ως αρτοποιός.

Η αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα και ζω με την οικογένεια μου είναι ο λόγος που με έκανε να αποδεχτώ την πρόσκληση του δημάρχου μας Αντώνη Ζερβού και να συμμετάσχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου προσθέτοντας και εγώ τη δική μου βοήθεια στην ομάδα που απέδειξε ότι μπορούμε να κάνουμε βήματα μπροστά παρά τις αντιξοότητες των καιρών.

Η κα Μαρία Καλλιατάκη υποψήφια στις δημοτικές εκλογές 3

H πρόσκληση αυτή αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή και την αποδέχτηκα με χαρά και αίσθημα ευθύνης. Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο η προσπάθεια ανανέωσης του προσωπικού, που θα στελεχώσει την αυτοδιοικητική αρχή του τόπου μας, γεγονός που θα συνεισφέρει στη θεσμοθέτηση εκσυγχρονιστικών προγραμμάτων, στην υλοποίηση ενεργειών για πιο ανθρώπινες συνθήκες.

Η νέα γενιά είναι η ραχοκοκαλιά του κοινωνικού ιστού της χώρας. Είμαστε η γενιά των Νεοελλήνων που βιώσαμε, επιβιώσαμε και επιβιώνουμε ακόμη με αισιοδοξία, αγωνιστικότητα και θετική ενέργεια στις κρατούσες συνθήκες της χώρας. Η τοπική αυτοδιοίκηση δύναται να γίνει η αφετηρία για να δρομολογηθούν λύσεις και να καταδειχθούν εφικτά – εφαρμόσιμα μέτρα για τη θεραπεία πολλών πληγών και σε εθνικό επίπεδο.

Ο συνδυασμός Δικαίωμα στην πόλη και ο δήμαρχος Αντώνης Ζερβός είναι πρεσβευτές αυτής της φιλοσοφίας και το γεγονός αυτό με κάνει να βλέπω με αισιόδοξη ματιά το αύριο για τον τόπο μου.»

Μαζί … ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Γραφείο ΤύπουΣχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close