Nbaxevanis

Χαλκιαδάκης

Europlan
KOSA
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Γιατί ψηφίζω Ελλήνων Συνέλευσις (του Μάριου Κουνδουράκη)

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
ΜΗΛΟ

Ο πολιτικός φορέας Ελλήνων Συνέλευσις και Ο Αρτέμης Σώρρας, είναι αυτός που ανέδειξε τον πλούτο Των Ελλήνων. Το πρόγραμμα της Ελλήνων Συνέλευσις είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία.

Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων έχουν γίνει εγγράφως με όλη την απαιτούμενη νόμιμη διαδικασία γνωστές σε όλο το πολιτικό σώμα-θεσμούς από το 2012 έως σήμερα. Άρα θα περιέλθουν στα χέρια μας για χρήση όταν τους θεσμούς του κράτους, δηλ. Βουλή, Δικαιοσύνη, τράπεζα Ελλάδος, αναλάβει ο πολιτικός φορέας Ελλήνων Συνέλευσης Αρτέμης Σώρρας.

NOVA

Ο πλούτος αυτός έχει κατατεθεί στην Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία και είναι 3 οικονομικά εργαλεία που συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητη εκπαιδευτηρίων και νομιμοποιητικών εγγράφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ τους.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάση της Ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα ,έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις αμφισβητήσεις κ.ο.κ. που ουδέποτε έγινε από οποιονδήποτε Θεσμό-φορέα.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ
 • 1ο οικονομικό εργαλείο: 600 Δις δολάρια Αμερικής είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΣ, ΣΣΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών. 1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα), 1.2. Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.
 • Το ποσό των 2,3 τρις ( 2.300.000.000.000) Είναι εγκεκριμένα χρήματα Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς συνθήκες, και νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους » (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια, και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

Ο Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με κανένα βάρος στο Ελληνικό Δημόσιο και Ο Ελληνικός Λαός. Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION», World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

 • 3ο οικονομικό εργαλείο : οκτώ μετοχές της τράπεζα τής Ανατολής, έναντι χρυσού και κεφαλαίων , συνολικής ελάχιστης αξίας 5 Τρις. (5.500.000.000.000) ευρώ , οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν. Την αξία και ισχύ τους επικυρώνουν Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια. Με τον πλούτο αυτό να είναι κοινοποιημένος στην δικαιοσύνη αρ.πρωτ Αρείου πάγου
  6199/04-09-2015 , ώστε να γίνουν πράξη τα παρακάτω:
 1. Αποπληρωμή δημοσίου χρέους
 2. Αποπληρωμή όλων των χρεών σε ασφαλιστικά ταμεία σε εφορεία αλλά και τράπεζες μετά από έλεγχο
 3. Κατάργηση των φόρων ακίνητης περιουσίας
 4. Τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτου έως 50€ ετησίων
 5. Δωρεάν υγεία και παιδεία για όλους
 6. Για τις μητέρες θα δοθεί μισθός και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη
 7. 20,000 Σε κάθε Έλληνα/δα καταγεγραμμένο/Η στους εκλογικούς καταλόγους.
  Θα δημιουργηθεί καθαρά Εθνικό Ελληνικό Πιστωτικό Ίδρυμα.(κεντρική Τράπεζα)

Οικονομία, με πλήρη έλεγχο από ειδικές επιτροπές που θα συσταθούν την επόμενη μέρα θα Μάθουμε και θα δούμε ποιο είναι το Δημόσιο χρέος; Ποιοι ήταν οι δανειστές; με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος Και η τήρηση αυτών; Ποιος γνωμάτευσε και αποφάσισε;

Mechanical Solutions

Θα δούμε εάν τα χρήματα έφτασαν στην Ελλάδα και πόσα από αυτά; Ποιος διαχειρίστηκε τα χρήματα; Που επενδύθηκαν; Και να δούμε επιτέλους την έκδοση των ομολόγων.

Θα ελεγχθούν όλα τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία, όλα τα τραπεζικά Ιδρύματα, όλα τα εξοπλιστικά, έλεγχος του ΤΑΙΠΕΔ. Έλεγχος στα ταμεία των περιφερειών και Δήμων. Με όλον αυτόν τον πλούτο θα πληρωθεί το Δημόσιο εξωτερικό χρέος. Ή πολιτεία θα αναλάβει με τις επιτροπές να δει μετά από εκκαθάριση όλα τα χρέη του κάθε πολίτη.

Για την παιδεία θα διατεθούν όσα κεφάλαια χρειαστούν χωρίς περιορισμό έτσι ώστε να υπάρχουν όλες οι υποδομές στα σχολεία.

Στα σχολεία θα υπάρχουν άρτιες εγκαταστάσεις για αθλοπαιδιές, αλλά και για την ανάδειξη της καλαισθησία με την τέχνη. (Θέατρο,ζωγραφική,μουσική,γλυπτική, αγγειοπλαστική κ.α)

Για την υγεία

Η πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μια ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας όλων των πολιτών δωρεάν. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον με φύση και αισθητική. Θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό. Θα φτιαχτεί μεγάλο κεντρικό εργοστάσιο αλλά και αλλά περιφερειακά ,τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα.

Τα φάρμακα αυτά εκτός από φυσικής προέλευσης θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογία με τις λιγότερες αντενδείξεις. Επίσης παράλληλα με την λεγόμενη κλασική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές μορφές θεραπείας και εγκαταστάσεις.

Στον τουρισμό έχουν προγραμματιστεί τεράστιες υποδομές με αυτοκινητόδρομους σε όλη την χώρα, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και ασφάλειας και με άμεση σύνδεση αυτών με αεροδρόμια και λιμάνια Προώθηση θερινού και χειμερινού τουρισμού.

Θα χρηματοδοτηθούν όλες οι ξενοδοχειακές μονάδες ώστε να μπορούν να έχουν υποδομή για να φιλοξενήσουν επισκέπτες όλο το χρόνο ΘΑ κατασκευαστούν μεγάλες μαρίνες, υπερσύγχρονες όπου υπάρχει πόλη σε θαλάσσια.

Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση ώστε να δουν όλοι την πολιτιστική δύναμη της Ελλάς.

Άρα Η Ελλήνων Συνέλευσις έχει την θέληση και την δυνατότητα μέσο της ήδη υπάρχουσας πλατφόρμας των 450 πολιτικών γραφείων ανά την υφήλιο, να κάνει χρήση του δικού μας κληρονομικού πλούτου, ώστε να αποπληρωθούν όλα τα χρέη της Ελλάδος και του Έλληνα πολίτη.

Με αυτόν τον τρόπο θα φέρουμε την μεταρρύθμιση και την ανάπτυξη αποδυναμώνοντας τα κοματοτραπεζικά συμφέροντα.

Ζητάμε την ψήφο σας διότι μόνο με την παρουσία μας στους θεσμούς που ελέγχουν τα κόμματα μπορεί να γίνει χρήση του πλούτου σου Έλληνα ψηφοφόρε.

Η ανάπτυξη σήμερα έχει όνομα και είναι ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Λασιθίου
Μάριος Κουνδουράκης


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο