ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Αγιος Νικόλαος: Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το συνδυασμό του κου Νίκου Κοκκίνη«Φωτιές άναψε» η επίσημη ανακοίνωση του  ΣΥΡΙΖΑ, που δημοσιεύθηκε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων,  για τη στήριξη υποψηφίων Δημάρχων στους Δήμους – μεταξύ άλλων – και του Ν. Λασιθίου.

Στο Δήμο Αγίου Νικολάου αναφέρει ότι στηρίζει τον συνδυασμό «ΑλλάΖουμε τον Δήμο» με υποψήφιο το Νίκο Κοκκίνη, στο Δήμο Ιεράπετρας το συνδυασμό «Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα» με υποψήφιο τον  Αργύρη Πανταζή, στο Δήμο Σητείας τον Νίκο Καραμανωλάκη και το συνδυασμό του «Δήμος Σητείας Μαζί στο αύριο» και τον Γιάννη Στεφανάκη στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου και το συνδυασμό του «Λασιθιώτικο Κάλεσμα».

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ωστόσο ήδη υπάρχουν αντιδράσεις από πλευρές των συνδυασμών και θα ακολουθήσουν αργότερα, όπως επισημαίνουν, επίσημες ανακοινώσεις διάψευσης.

Η ανακοίνωση

swell adv 2021

Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύεται στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, δεν ακολούθησε τη λογική των κομματικών χρισμάτων γιατί σέβεται και πιστεύει βαθιά στις αυθεντικές αυτοδιοικητικές διεργασίες που ενθαρρύνουν την συμμετοχή των πολιτών στις τοπικές υποθέσεις και οδηγούν στη διαμόρφωση αυτοδιοικητικών σχημάτων με συγκεκριμένες θέσεις και προγράμματα για τους δήμους και τις περιφέρειες.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Πορευθήκαμε με βάση τη λογική των προγραμματικών συγκλίσεων και συμβάλαμε στη συγκρότηση ευρύτερων συνδυασμών. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου θα γίνουν για πρώτη φορά με το σύστημα της απλής αναλογικής δίνοντας το πρόκριμα για ευρύτερες συγκλίσεις και συνεργασίες, ανοίγοντας μια νέα εποχή για την Αυτοδιοίκηση, τη δημοκρατία και τη συμμετοχή των πολιτών. Στόχος μας πάντα είναι μια ισχυρή Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού.

Στη βάση αυτής της λογικής καλούμε τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών και να υπερψηφίσουν τους παρακάτω αυτοδιοικητικούς σχηματισμούς.

Νομός Λασιθίου

Δήμος Αγίου Νικολάου: ΑλλάΖουμε τον Δήμο | Νίκος Κοκκίνης

Δήμος Ιεράπετρας: Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα | Αργύρης Πανταζής

Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου: Λασιθιώτικο Κάλεσμα | Γιάννης Στεφανάκης

Δήμος Σητείας: Μαζί στο Αύριο | Νίκος Καραμανωλάκης


Σχετικά άρθρα

Back to top button