ΚΡΗΤΗ

Θρήνος για τον 40χρονο κτηνοτρόφο από το Ηράκλειο

Την άκρη του νήματος προσπαθούν να βρουν οι αστυνομικές αρχές, στην υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 40χρονου στο Πετροκεφάλι του Δήμου Φαιστού, χθες το βράδυ, που σόκαρε όλο το χωριό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κτηνοτρόφος Νίκος Μπιτσακάκης, είχε μόλις επιστρέψει από το σούπερ μάρκετ, και βρισκόταν έξω από το σπίτι, κάνοντας διάφορες δουλειές.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ξαφνικά μέσα από το σκοτάδι ακούστηκαν πυροβολισμοί και σε δευτερόλεπτα, ο 40χρονος έπεσε νεκρός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πυροβολήθηκε με καραμπίνα, στο σώμα του βρέθηκαν τουλάχιστον δύο σφαίρες, ενώ έφερε τραύμα και στο κεφάλι.

swell adv 2021

Ο δράστης ή οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα. Φαίνεται ότι τον γνώριζαν καλά, και παρακολουθούσαν τις κινήσεις του, ώστε να να μην χάσουν τον στόχο τους. Και τα κατάφεραν.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Απέναντι από το σπίτι του 40χρονου βρίσκεται το ποιμνιοστάσιό του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες, φεύγοντας από τον τόπο του εγκλήματος, πυροβόλησαν στον αέρα, για εκφοβισμό του Ρουμάνου εργάτη που απασχολούσε ο κτηνοτρόφος.

Στο χωριό που είναι ανάστατο, βρίσκονται από χθες το βράδυ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ο τόπος του εγκλήματος και η γύρω περιοχή θα βρεθούν και σήμερα στο επίκεντρο των ερευνών, ώστε να πέσει φως στην στυγερή δολοφονία.

Σήμερα η κηδεία

Η κηδεία του 40χρονου, ο οποίος ήταν πατέρας 2 κοριτσιών, θα τελεστεί σήμερα στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος στο Πετροκεφάλι.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button