ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Συνάντηση για τα οδικά έργα σύνδεσης των Δήμων Ιεράπετρας και Βιάννου

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Τις μελέτες καθώς και τα έργα που απαιτούνται να προωθηθούν για την αναβάθμιση της οδικής σύνδεσης των Δήμων Ιεράπετρας και Βιάννου, συζήτησαν σήμερα (26/11) οι Δήμαρχοι των δύο περιοχών με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης που έγινε στο γραφείο του Περιφερειάρχη οι Δήμαρχοι Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης και Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης, ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την κοινή βούληση να συνεργαστούν και να διεκδικήσουν συγκεκριμένα έργα. Οι Δύο Δήμαρχοι ζήτησαν τη στήριξη του Σταύρου Αρναουτάκη, για την εκπόνηση των μελετών και την προώθηση των έργων.

“ΧΡΥΣΟΣ

Συγκεκριμένα, ζήτησαν την υποστήριξή του στην κοινή διεκδίκηση προς την κεντρική κυβέρνηση και τα Υπουργεία, προκειμένου να εξευρεθεί τρόπος χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση των μελετών για την κατασκευή του Νότιου Οδικού Άξονα και ειδικότερα του τμήματος Βιάννος- Ιεράπετρα. Στην ατζέντα της συζήτησης εκτός από το θέμα του ΝΟΑΚ, τέθηκε και το οδικό δίκτυο που συνδέει την περιοχή του Μύρτους με τον Καλυκοβρέχτη και τα Τέρτσα. Δηλαδή, την παραθαλάσσια διαδρομή που ενώνει τις δύο περιοχές.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ανταποκρίθηκε στο αίτημα που κατέθεσαν οι δήμαρχοι να χρηματοδοτηθούν οι απαραίτητες μελέτες για το τμήμα του δρόμου Μύρτος – Καλυκοβρέχτης – Τέρτσα, ενώ εξέφρασε και την στήριξη στο αίτημα για το τμήμα του ΝΟΑΚ.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button