ΚΡΗΤΗ

ΠΑΓΝΗ | Δυο παιδιά νοσηλεύονται με φλεγμονώδες σύνδρομο

Στην ΜΕΘ Παίδων μια 15χρονη - Στην Παιδιατρική Κλινική ένα αγοράκι μόλις 5 ετώνΔυο παιδιά, μια 15χρονη και ένα αγοράκι μόλις 5 ετών νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ, εξαιτίας του φλεγμονώδους συνδρόμου που παρουσιάζουν κάποια παιδιά μετά την νόσηση τους από τον κορωνοϊό.

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με το όσα ανέφερε στο neakriti.gr ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, πρόκειται για μια 15χρονη από τα Χανιά και ένα αγοράκι 5 ετών από το Ηράκλειο, που νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ από την περασμένη εβδομάδα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων όμως η κατάσταση της βελτιώνεται συνεχώς και υπάρχει αισιοδοξία πως πολύ σύντομα θα βρεθεί μαζί με το 5χρονο αγοράκι, που νοσηλευέται στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Όπως ανέφερε ο κ. Χαλκιαδάκης, τα συμπτώματα που παρουσιάζουν σχετίζονται με το φλεγμονώδες σύνδρομο που έχει διαπιστωθεί ότι παρουσιάζουν κάποια παιδιά μετά την νόσηση τους από κορωνοϊό και ουσιαστικά πρόκειται για επιπλοκές της νόσου.

swell adv 2021

Η περιγραφή για το Πολυοργανικό φλεγμονώδες σύνδρομο στα παιδιά από την Ελληνική Παιδοαλλεργιολογική Εταιρεία ΕΔΩ, ένα σύνδρομο που δείχνει παρόμοια χαρακτηριστικά με την άτυπη νόσο του Kawasaki, ή με τοξική καταπληξί

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button