ΚΡΗΤΗ

Κρήτη | Ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου φέρεται να σκότωσε συγκρατούμενό τουΦύλλο και φτερό έκαναν άνδρες της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ την πτέρυγα όπου σημειώθηκε η φονική συμπλοκή στις φυλακές της Αγιάς στα Χανιά, με θύμα έναν κρατούμενο ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά το χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο που δέχθηκε στην περιοχή της καρδιάς.

Στη διάρκεια της ενδελεχούς έρευνας βρέθηκε στη συγκεκριμένη πτέρυγα ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι το οποίο και κατασχέθηκε.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη φυλακή εκτίουν τις ποινές τους σκληροί κρατούμενοι, γεγονός που εντείνει την ανησυχία των αρχών για το ξέσπασμα εντάσεων μεταξύ τους.

Μάλιστα, ο Γεωργιανός που φέρεται ως δράστης της δολοφονίας στις φυλακές της Αγιάς, είναι ο ίδιος που έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία Σεργιανόπουλου με 21 μαχαιριές μέσα στο διαμέρισμά του, στις 4 Ιουνίου του 2008.

swell adv 2021

Υπενθυμίζεται πως και το 2019 είχε σημειωθεί στην ίδια φυλακή φονική επίθεση κρατουμένων διαφόρων εθνικοτήτων σε βάρος Πακιστανών συγκρατουμένων τους, με έναν νεκρό και αρκετούς τραυματίες.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Το θύμα, ένας κρατούμενος από το Πακιστάν είχε δεχτεί χτύπημα με αυτοσχέδιο μαχαίρι στον μηρό και είχε καταλήξει από την ακατάσχετη αιμορραγία. Για την υπόθεση της σχεδιασμένης αυτής επίθεσης είχαν κατηγορηθεί συνολικά 9 συγκρατούμενοι του θύματος.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button