Κρήτη

Ηράκλειο | «Έσπασε» το δημαρχείο – Δεν μπορούσε να υποβάλει δήλωση στο arogi

Επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο στο δημαρχείο Αρχανών – Αστερουσίων, όπου ένας μαινόμενος πολίτης εισέβαλε και τα έκανε γυαλιά-καρφιά.

Ο πολίτης που κατοικεί σε χωριό του δήμου, προσπάθησε να υποβάλει δήλωση για αποζημίωση για τις ζημιές από τον καταστροφικό σεισμό, ωστόσο αυτό δεν ήταν εφικτό, καθώς το χωριό δεν έχει συμπεριληφθεί ακόμη στην πλατφόρμα λόγω λάθους.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο ίδιος επικοινώνησε αρχικά τηλεφωνικά με τις υπηρεσίες του δήμου, και όπως τον ενημέρωσαν οι υπάλληλοι πρόκειται για ένα από τα συνήθη πλέον λάθη στη πλατφόρμα το οποίο αναμένεται να διορθωθεί.

Ωστόσο η απάντηση δεν φαίνεται πως ικανοποίησε τον άνδρα περίπου 45 ετών, ο οποίος πήγε στο δημαρχείο, εισέβαλε στο γραφείο του δημάρχου και έσπασε το γραφείο της γραμματέα του.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, o δήμαρχος Αρχανών – Αστερουσίων Μανώλης Κοκοσάλης, ο οποίος την ώρα του περιστατικού απουσίαζε, ο εξαγριωμένος πολίτης προκάλεσε σημαντικές φθορές στο γραφείο της υπαλλήλου, ενώ έσπασε και τον υπολογιστή της.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Ο κ. Κοκοσάλης σημείωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του πολίτη, τα στοιχεία του οποίου έχουν γίνει γνωστά στην αστυνομία, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να τον αναζητούν.

Ο δήμαρχος σημείωσε ότι ο δήμος δεν έχει αρμοδιότητα σε ότι αφορά την πλατφόρμα, αλλά σε κάθε περίπτωση σημείωσε πως τέτοια περιστατικά βίας και εκφοβισμού δεν είναι ανεκτά.


Σχετικά άρθρα

Back to top button