Κρήτη

Κρήτη | Εργάτες έκλεψαν 20.000 ευρώ σε ανακαίνιση σπιτιού – Ηταν μέσα σε τοίχο

Φτερά έκανε ένα κουτί με 20.000 ευρώ που είχε εντοιχίσει μέσα σε τοίχο του σπιτιού του ένας 75χρονος σε χωριό του Δήμου Γόρτυνας στην Κρήτη.

Ωστόσο, τα χρήματα εξαφανίστηκαν μετά από μία ανακαίνιση που έκανε στο σπίτι, κατά τη διάρκεια της οποίας , σύμφωνα με πληροφορίες ανέλαβαν αρκετοί εργάτες από διαφορετικά συνεργεία. Όταν ο 75χρονος διαπίστωσε την κλοπή και προχώρησε σε καταγγελία αμέσως ξεκίνησε μεγάλη έρευνα, στη διάρκεια της οποίας κλήθηκαν όλα τα μέλη του συνεργείου που πήραν μέρος στις εργασίες.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Οι αστυνομικοί κατέληξαν σε δύο άντρες, αλλοδαπούς, που θεωρήθηκαν οι πλέον ύποπτοι. Η ηλικιωμένη ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για το έργο τους και την άμεση κινητοποίηση.

“Στα μάτια μας είδαν τους δικούς τους γονείς”, ανέφερε χαρακτηριστικά το θύμα της ληστείας.


kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button