ΚΡΗΤΗ

ΕΝΑΛΕΙΑ | Συλλέξαν 370 κιλά θαλάσσιου πλαστικού στον Αγιο Νικόλαο!Συνεχίζει την αξιέπαινη δράση της η «ΕΝΑΛΕΙΑ» στο πρόγραμμα «Mediterranean Cleanup», που έχει ως όραμα να καθαρίσει τη Μεσόγειο από τα πλαστικά

«Μέχρι στιγμής σε αυτήν τη δράση, έχουμε συλλέξει περισσότερους από 10 τόνους θαλάσσιου πλαστικού και τώρα πηγαίνουμε στο επόμενο σημείο, τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Εκεί, οι ντόπιοι δύτες βούτηξαν κοντά στο λιμάνι για να συλλέξουν ακόμη περισσότερο πλαστικό που ρυπαίνει την περιοχή.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σε λίγες μόνο ώρες κατάφεραν να συλλέξουν 370 κιλά πλαστικού, πράγμα που μοιάζει με τη συλλογή περισσότερων από 18.000 πλαστικών μπουκαλιών!

Και η ιστορία συνεχίζεται! Μείνετε συντονισμένοι για τα υπόλοιπα αποτελέσματα, καθώς και για το συνολικό πλαστικό που συλλέχθηκε.

swell adv 2021

Ευχαριστούμε Costas M. Lemos Foundation, Keep Sea Blue , Λιμενικό Ταμείο Αγ. Νικολάου, και πολλές ευχαριστίες σε κάθε δύτη και εθελοντή που πρόσφεραν τη βοήθειά τους!

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Αυτή η δράση συνδιοργανώθηκε με το Υπουργείο Ναυτιλίας και την Νησιωτικής Πολιτικής, στο πλαίσιο του UN Environment Programme #CleanSeasCampaign».


Σχετικά άρθρα

Back to top button