ΚΡΗΤΗ

Χειροπέδες σε Αγιο Νικόλαο, Σητεία και Ιεράπετρα για μικροποσότητες κάνναβηςΤρία άτομα βρίσκονται υπό κράτηση στις τρείς μεγάλες πόλεις του Λασιθίου, μετά από διαδοχικούς ελέγχους που έγιναν στους οποίους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικρές ποσότητες κάνναβης.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης η πρώτη σύλληψη έγινε χθες στον Άγιο Νικόλαο όταν το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας χθές 12/09/2021 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης.

swell adv 2021

Σήμερα, Δευτέρα, μεταμεσονύχτιες ώρες, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας, σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Ν. περί Ναρκωτικών ουσιών.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ειδικότερα, σήμερα 13/09/2021 μεταμεσονύχτιες ώρες από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον αλλοδαπό.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας.

Παράλληλα, σε περιοχή του Δήμου Σητείας, συνελήφθη μεταμεσονύχτιες ώρες από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Ν. περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σήμερα 13/09/2021 μεταμεσονύχτιες ώρες από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button