ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | Συνελήφθη 28χρονος για εμπρησμό – Πρόστιμο 900 ευρώ

Συνελήφθη ένας 28χρονος στον Άγιο Νικόλαο ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση, στην περιοχή Σφουγγομάλι του Δήμου Αγίου Νικολάου Λασιθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος έριξε μεγάλο αριθμό βεγγαλικών με αποτέλεσμα να καούν τέσσερα στρέμματα γης, τα οποία θα ήταν περισσότερα εάν δεν ήταν άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αγιος Νικόλαος | ΔΕΝ εκκενώθηκαν σπίτια στην χθεσινή φωτιά στο Καστέλι

Το ανακριτικό γραφείο της Π.Υ Αγίου Νικολάου από την προανάκριση έφτασε στην ταυτότητα του 28χρονου κατοίκου της περιοχής, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 900 ευρώ. Το δικαστήριο όρισε τακτική δικάσιμο.

swell adv 2021

Να σημειώσουμε ότι οι Εισαγγελείς μετέτρεψαν την κατηγορία από πλημμέλημα σε κακούργημα.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Η ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος:

«Συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αγίου Νικολάου, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση, στην περιοχή Σφουγγομάλι του Δήμου Αγίου Νικολάου Λασιθίου.

Για το ανωτέρω περιστατικό, επιβλήθηκε Διοικητικό Πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη και ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή».


Σχετικά άρθρα

Back to top button