Κρήτη

Αγιος Νικόλαος | Ο δήμαρχος ζητάει τον εμβολιασμό των εργαζόμενων

Το μήνυμα της αναγκαιότητας του εμβολιασμού, εν όψει της επικράτησης του στελέχους Δ στην Κρήτη, μετέφερε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, στον πρόεδρο και στα μέλη του Εργατικού Κέντρου και του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλλων Ν. Λασιθίου , που παρευρέθηκαν στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (2/7), στα γραφεία του κέντρου.

“Δίνεται πλέον η δυνατότητα, ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Ζερβός, όπως μας γνωστοποιήθηκε κατά την επίσκεψη του αρμόδιου υπουργού, με τις  κινητές μονάδες του υπουργείου, όπου χρειάζεται, σε χωριό, κοινότητα,  ορεινή περιοχή, να γίνουν εμβολιασμοί”. Θεωρώ, αναγκαίο να καταλάβουμε, ότι θα πρέπει να κινηθεί η κοινωνία, η οικονομία και ο τουρισμός και να προχωρήσουν άμεσα οι εμβολιασμοί τόσο στο νησί , όσο και στην περιοχή μας, που αποτελεί βασικό τουριστικό προορισμό.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Για το λόγο αυτό, ζητήσαμε, από τον πρόεδρο και τα μέλη του συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου, που μπόρεσαν να παρευρεθούν στην συνάντηση, ιδιαίτερα την κρίσιμη αυτή περίοδο για τον τόπο, να συνδράμουν, ώστε να υπάρξει παρότρυνση των εργαζομένων προκειμένου να εμβολιαστούν.

Ήδη η Δημοτική Αρχή, μετά την ενημέρωση που πραγματοποίησε με τους προέδρους: Κριτσάς , Καλού Χωριού, Ελούντας, Βραχασίου καθώς και τους επικεφαλής θεσμοθετημένων συλλογικών οργάνων, προγραμματίζει ενημερωτική ομιλία – στο κινηματοθέατρο Χριστίνα – με την συμμετοχή ειδικών λοιμωξιολόγων, της 7ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ, για να υπάρξει ουσιαστική ενημέρωση των δημοτών αναφορικά με το θέμα του εμβολιασμού, που θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα,  σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δημάρχου Αγίου Νικολάου.


Στην παραπάνω συνάντηση, συμμετείχαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου κ. Μανόλης Πεπόνης, το μέλος του Δ.Σ κ. Βουτυράκης Γεώργιος καθώς και η Γραμματέας του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Λασιθίου κ. Μαρία Φαζού.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button