ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Εστίασης στην πρώτη του συνάντηση

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Την πρώτη του συνάντηση πραγματοποίησε το νέο ΔΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ με τον αντιδήμαρχο διαχείρισης κοινοχρήστων χώρων κ. Μανόλη Λεμπίδη.

Σε μια πρώτη συνάντηση βρέθηκε το νέο ΔΣ Αγίου Νικόλαου με τον αντιδήμαρχο κ. Μανόλη Λεμπίδη στα πλαίσια συζήτησης για θέματα που απασχολούν τον κλάδο της εστίασης.

“ΧΡΥΣΟΣ

Αναφορά έγινε στα μετρά του κράτους κατά της εξάπλωσης του covid και πως θα μπορέσουν τα μαγαζιά να δουλέψουν ως αμιγείς και μεικτοί χώροι στα πλαίσια του νόμου.

Προτάσεις για την νέα τουριστική σεζόν 2022 και τρόπους διαχείρισης και διαφήμισης του τόπου μας προς τα έξω .Επίσης τον προβληματισμό τους εξέφρασαν για θέματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος εστίασης και συζητήθηκαν προτάσεις για άμεσες λύσεις.

“IN_AND_OUT

Καθώς και την ανάγκη να βρεθεί άτομο ως «αρμόδιος κρουαζιέρας» μιας και τα καράβια που δένουν στο λιμάνι αποτελούν μεγάλη ανάσα για την πόλη.

Τα θέματα καταγράφηκαν από τον κ. Λεμπιδη και θα τεθούν υπό συζήτηση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.. Επίσης όπως αναφέρθηκε πλέον θα υπάρχει ποιο συχνή επικοινωνία και συναντήσεις μεταξύ δήμου και συλλόγου για όσο γίνετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα..

Mechanical Solutions

ΩΣ Δ.Σ. ευχαριστούμε πολύ τον κ. Μανόλη Λεμπιδη για την αποδοχή την πρότασης μας.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button