ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | Ανελκύστηκε το βυθισμένο σκάφος Uzuri από τη Μαρίνα

Ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ με τηλεφώνημά του στον αρχισυντάκτη του cna.gr, παρακάλεσε να μην καταγράψουμε την ανέλκυση του σκάφους UZURI. Η καταγραφή όμως αναρτήθηκε από άλλο Μέσον. Και ρωτάμε τον κο Φαρσάρη. Τι μεσολάβησε;Ανελκύστηκε τελικά το βυθισμένο σκάφος Uzuri από τη Μαρίνα του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι μετά από πολύμερες προσπάθειες να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του σκάφους.

Όπως είχε αναφέρει το Κρητικό Πρακτορείο Ειδήσεων – cna.gr, στις 17 Φεβρουαρίου το 2021 προς άγνωστους λόγους έως σήμερα ένα 19μετρο σκάφος βυθίστηκε μέσα στην Μαρίνα του Αγίου Νικολάου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το σκάφος ανήκει σε έναν Ελβετό ο οποίος μέχρι και σήμερα δεν έχει δείξει σημάδια ζωής έτσι ώστε να αναλάβει την ανέλκυση του σκάφους του αλλά και να εξοφλήσει όσες οφειλές έχει στην ΔΑΕΑΝ ύψους 12.000 ευρώ.

Η ΔΑΕΑΝ μετά από διαγωνισμό που είχε ανακοινώσει, ανέλκυσε το σκάφος και το απομάκρυνε μέσα από την Μαρίνα.

swell adv 2021

Ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ με τηλεφώνημά του στον αρχισυντάκτη του cna.gr, παρακάλεσε να μην καταγράψουμε την ανέλκυση του σκάφους UZURI. Η καταγραφή όμως αναρτήθηκε από άλλο Μέσον. Και ρωτάμε τον κο Φαρσάρη. Τι μεσολάβησε; Μήπως κάτι ήθελαν να κρύψουν; Η ερώτηση είναι καθαρά δημοσιογραφική.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αγιος Νικόλαος | Αυτό είναι το μισοβυθισμένο σκάφος στην Μαρίνα | Video

 


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button