Nbaxevanis

Europlan
KOSA
STORIES

Εθισμένος στη μεθαδόνη ο Χίτλερ

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Τον εθισμό του στη μεθαδόνη και στην καθαριότητα αποκάλυψαν για τον Αδόλφο Χίτλερ έγγραφα της μυστικής υπηρεσίας του στρατού των ΗΠΑ, σύμφωνα με τα οποία ο δικτάτορας που σκόρπισε το θάνατο σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων, έπαιρνε καθημερινά 47 διαφορετικά σκευάσματα και ερχόταν σε ερωτική επαφή με την Εύα Μπράουν χωρίς να την αγγίζει.

Όπως αναφέρει μελέτη 47 σελίδων, ο Χίτλερ θεωρούσε τη μεθαδόνη φάρμακο για την κόπωση, ενώ λέγεται πως είχε λάβει ισχυρή δόση πριν συναντηθεί με τον Ιταλό δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι το καλοκαίρι του 1943, όπου κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, μιλούσε ακατάπαυστα για δύο ώρες.

NOVA

Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν το θάνατό του στο μπούνκερ του Βερολίνου, ο Αδόλφος Χίτλερ φέρεται να έκανε ένεση με μεθαδόνη εννέα φορές, όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία ιατρών που τον παρακολουθούσαν.

Την ίδια στιγμή, ο αιμοδιψής δικτάτορας λέγεται πως ήταν υποχόνδριος σε τέτοιο βαθμό που όταν ερχόταν σε σεξουαλική επαφή με τη σύντροφό του, δεν την άγγιζε και ούτε επέτρεπε στην ίδια να τον αγγίζει, ενώ δεν έβγαζε κανείς από τους δύο τα ρούχα του. Οι ισχυρισμοί αυτοί είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την ομιλία του συγγραφέα, Μάρτιν Έιμις, στο Φεστιβάλ Λογοτεχνίας στο Τσέλτεναμ της Μεγάλης Βρετανίας.

Mechanical Solutions

Ο συγγραφέας δήλωσε πως ο Χίτλερ ήταν «τόσο φανατικός με την καθαριότητα» που επέτρεπε στην Μπράουν να τον πλησιάζει σε απόσταση μισού μέτρου.

«Η σεξουαλικότητα είναι ένας από τους τρόπους μέσω των οποίων μπορεί να αναγνωρίσει ο ένας τον άλλον. Γνωρίζοντας αν είναι παντρεμένος, ομοφυλόφιλος ή οτιδήποτε άλλο, μπορεί κανείς να αναγνωρίσει τον άλλο. Δεν θέλω να φανώ απλοϊκός ή επιπόλαιος, αλλά είμαι πεπεισμένος πως ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Χίτλερ παραμένει μια άγνωστη προσωπικότητα είναι το γεγονός ότι η σεξουαλικότητά του είναι ένα… κενό. Με τον Στάλιν ή τον Μάο υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα μίας κυρίαρχης συμπεριφοράς, με μεγάλη όρεξη, αλλά με τον Χίτλερ δεν υπάρχει απολύτως τίποτα», δήλωσε ο Έιμις.

Μάλιστα, όπως εξήγησε ο 64χρονος συγγραφέας υπάρχουν τρεις διαφορετικές σχολές για την σεξουαλικότητα του Χίτλερ.

«Η μία υποστηρίζει την “κανονικότητα” την οποία εύκολα αποκλείεις. Μπορεί κανείς να φανταστεί την Εύα Μπράουν να καπνίζει ένα τσιγάρο μετά τη συνουσία; Μπορεί κανείς να σκεφτεί τον Χίτλερ σε φάση προκαταρκτικών και να τον φανταστεί ως δραστήριο εραστή;», διερωτήθηκε ο Έιμις.

«Όχι, δε μπορείς να το φανταστείς. Άρα, θα έλεγα πως το φυσιολογικό αποκλείεται. Από την άλλη, υπάρχει και η σχολή που υποστηρίζει πως ο Χίτλερ ήταν ασέξουαλ και η τρίτη ότι ήταν διεστραμμένος», είπε ο συγγραφέας.

Εξήγησε, δε, πως οι ιστορικοί που υποστηρίζουν το τελευταίο σενάριο για τη σεξουαλική ζωή του Χίτλερ, αναπτύσσουν τις πιο «βρώμικες» θεωρίες που μπορεί κανείς να σκεφτεί, όπως την κοπροφαγία και οτιδήποτε αφορούσε σε περιττώματα.

Ωστόσο, τόνισε πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να στηρίζουν αυτή την εκδοχή. Αντιθέτως, επισήμανε πως σύμφωνα με πληροφορίες δεν αφαιρούσε τα ρούχα του όταν έκανε σεξ, ούτε όταν τον επισκεπτόταν ο γιατρός του.

«Φαντάζομαι την Εύα να βρίσκεται σε απόσταση από εκείνον και να σηκώνει τη φούστα της και αυτό να είναι αρκετό για τον Χίτλερ ώστε να έρθει σε οργασμό και αυτό ήταν», δήλωσε, ενώ σύμφωνα με στοιχεία το ζευγάρι δε κοιμόταν ποτέ στο ίδιο δωμάτιο.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button