Κυριακή, 16 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑνοικτά από Δευτέρα όλα τα καταστήματα με άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος

Ανοικτά από Δευτέρα όλα τα καταστήματα με άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Αρκεί να διαθέτουν εξωτερικούς χώρους όπου οι πελάτες θα είναι αποκλειστικά καθήμενοι – Θα παραμείνουν κλειστά νυχτερινά κέντρα, κλαμπς – Επανέρχονται τα καταστήματα εστίασης στα εμπορικά κέντρα αποκλειστικά με take away και delivery – Δείτε τι περιλαμβάνει η Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα δημοσιευτεί σήμερα στο ΦΕΚ

Χωρίς αποκλεισμούς θα γίνει τελικά η επανεκκίνηση της εστίασης. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newmoney, η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα δημοσιευτεί σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως θα προβλέπει τη δυνατότητα επαναλειτουργίας του συνόλου των καταστημάτων που διαθέτουν άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος αρκεί να διαθέτουν εξωτερικούς χώρους.

mechanical adv 2021

Έτσι, στην ΚΥΑ θα περιλαμβάνονται όλοι οι βασικοί ΚΑΔ και όχι εξειδικευμένοι, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά την περασμένη Παρασκευή αφήνοντας εκτός κατηγορίες καταστημάτων όπως τα καφέ – μπαρ. Επομένως, το σύνολο των καταστημάτων του κλάδου μπορούν να επαναλειτουργήσουν απ’ τη Δευτέρα του Πάσχα με μόνη προϋπόθεση τη χρησιμοποίηση εξωτερικών χώρων.

apostolakis adv 2

Μοναδικές εξαιρέσεις στη γενική ρύθμιση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα αποτελέσουν τα νυχτερινά κέντρα και τα κλαμπς, στα οποία το λουκέτο θα παραμείνει. Σημειώνεται μάλιστα πως στα καταστήματα των οποίων η λειτουργία θα επιτραπεί απ’ τη Δευτέρα του Πάσχα θα απαγορευτεί η μουσική.

Η εξυπηρέτηση θα γίνεται αποκλειστικά σε πελάτες καθήμενους με βάση τις προδιαγραφές που είχαν ανακοινωθεί ήδη απ’ την περασμένη Παρασκευή. Οι δε πελάτες για να προσέλθουν στο κατάστημα πρέπει να έχουν αποστείλει sms με τον κωδικό 6 στο 13033.

Εμπορικά κέντρα

Από τη Δευτέρα του Πάσχα θα μπορούν να επανέλθουν και τα καταστήματα εστίασης στα εμπορικά κέντρα και γενικά τους μεγάλους κλειστούς χώρους. Ωστόσο, θα μπορούν να λειτουργούν μόνο με take away και delivery. Με τον ίδιο τρόπο θα λειτουργούν καταστήματα σε στοές, στα αεροδρόμια, τους σταθμούς ΚΤΕΛ κοκ.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης μπορεί να είναι από τις 05.00 ως τις 22.45, σύμφωνα με την ΚΥΑ. Ωστόσο, οι επιχειρήσεις θα μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν την υπηρεσία delivery, με εξαίρεση τη διανομή αλκοολούχων ποτών (μπίρα, κρασί, αποστάγματα) ή cocktail.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble