ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Aνοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσηςΗ καταβολή του επιδόματος θα γίνει μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου – Μια «ανάσα» πριν το άνοιγμα της πλατφόρμας

Από μέρα σε μέρα ανοίγει η πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), για να υποβληθούν οι αιτήσεις από τα νοικοκυριά για το επίδομα θέρμανσης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το επίδομα ξεκινά από τα 80 ευρώ και φτάνει ακόμη και τα 600 – 700 ευρώ, ανάλογα με τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν σε κάθε περιοχή.

Η ίδια απόφαση θα προβλέπει επιδότηση πρώτη φορά και άλλων μορφών θέρμανσης, όπως είναι το φυσικό αέριο, το υγραέριο, τα καυσόξυλα και η βιομάζα (Pellet). Η καταβολή του επιδόματος θα γίνει μέχρι το τέλος Δεκεμρίου 2020.

swell adv 2021

Για τον υπολογισμό του επιδόματος, το υπουργείο Οικονομικών εφαρμόζει ένα νέο σύστημα που στηρίζεται σε μελέτη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, η οποία χώρισε την Ελλάδα σε 200.000 τετράγωνα 750 μ. x 750 μ., ώστε να αποτυπώνονται με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια οι κλιματικές και γεωγραφικές παράμετροι.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, για την καταβολή των αιτήσεων του επιδόματος θέρμανσης θα ανοίξει μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, ενώ κατά πληροφορίες είναι θέμα ωρών να ανοίξει η πλατφόρμα.


Σχετικά άρθρα

Back to top button