Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

«Νέα Πορεία»: Τρεις νέες υποψηφιότητες με τον κο Γιάννη Ανδριώτη

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
ZYGOS

Ονομάζομαι Μαρία Ναυσικά Γάλλου και είμαι καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας στον ιδιωτικό τομέα ενώ ασχολούμαι χρόνια με τον τουρισμό ( οι γονείς μου Γιάννης και Πόπη υπήρξαν πρωτοπόροι στο νομό Λασιθίου). Για πάνω από δέκα χρόνια είμαι ενεργό μέλος της Ένωσης Γονέων όπου και εκλέχτηκα πρόσφατα πρόεδρος και συνεχίζω να αγωνίζομαι για τα δικαιώματα των παιδιών μας.

Η οικογένειά μου είναι μονογονεϊκή , έχω ένα 17χρονο γιο τον Γιάννη και αυτό καθορίζει όλες μου τις
προσωπικές επιλογές αποφάσεις και στόχους.

NOVA

Η απόφασή μου να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές έχει άμεση σχέση με τις ανησυχίες που έχουμε όλοι για την παρούσα κατάσταση και την ανάγκη που νιώθω για δράση και αντίσταση σε όλα όσα μας κατακλύζουν καθημερινά όχι μόνο σαν πολίτες αλλά και σαν δημότες.

Πιστεύω ότι για να καταφέρουμε να αλλάξουμε κάτι πρέπει να ξεκινήσουμε από κάτω προς τα πάνω. Για να υπάρχει ελπίδα πρέπει να είμαστε όλοι ενεργοί πολίτες. Αυτές οι δημοτικές εκλογές είναι πολύ σημαντικές αφού ο Κλεισθενης αλλάζει πάλι τα δεδομένα .

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Θεωρώ ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις (κοινωνικές, οικονομικές, τεχνολογικές) χρειάζεται:

  • Μια δημοτική αρχή που θα είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ από όλα όσα μας
    έφτασαν ως εδώ.
  • Μια δημοτική αρχή που θα αγωνίζεται καθημερινά για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ και την βελτίωση της ζωής των δημοτών της, όπως για τις κοινωνικές υπηρεσίες, για την προστασία των αδύναμων κοινωνικών ομάδων, για τα ΑΜΕΑ.
  • Μια δημοτική αρχή που θα έχει κοινωνούς και «συνεργούς» τους δημότες της για όλα και σε όλα, και δεν θα διστάζει στο αυτονόητο, στην ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ όταν αυτό χρειαστεί σε αποφάσεις της πολιτείας (π.χ. ΕΝΦΙΑ).
  • Μια δημοτική αρχή που θεωρεί όλους τους ΔΗΜΟΤΕΣ ΙΣΟΥΣ και ως ίσους θα τους αντιμετωπίζει.
  • Μια δημοτική αρχή που δεν θα συμβιβάζεται με ημίμετρα, αλλά θα προβλέπει και θα παρέχει ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ενός σύγχρονου δήμου, όπως χώρους ΚΔΑΠ, παιδικές χαρές, αθλητικές υποδομές.
  • Μια δημοτική αρχή που θα βάλει προτεραιότητες στα βασικά θέματα, όπως ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ Για όλα αυτά ζητώ τη στήριξή σας στο συνδυασμό μας και στον κ. Γιάννη Ανδριώτη, γιατί πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να χαράξουμε μια «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» για το δήμο μας και να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας.

Μαρία Ναυρικά Γάλλου

Mechanical Solutions

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών

Με λένε Αλέξανδρο Ζίρντουμ και είμαι 21 χρόνων. Γεννήθηκα στον Αγιο Νικόλαο από πατέρα Σέρβο και μάνα Ελληνίδα. Φοιτητής «Ψηφιακών Μέσων και επικοινωνίας» στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Όταν ο κύριος Ανδριώτης μου είπε «θέλουμε να συνεργαστούμε με νέα παιδιά και να εργαστούμε για τα νέα παιδιά. Θα έρθεις;» Η απάντηση μου ήταν άμεση. ΝΑΙ θα έρθω! Γιατί πρώτα απ’όλα θέλω και δεύτερον δεν φοβάμαι να προσπαθήσω.

Οι φίλοι μου, μου είπαν: «Τι θες τώρα εσύ να ανακατευτείς μ’αυτά…αφού εμάς τους πιτσιρικάδες δεν μας δίνουν σημασία…». Τους απάντησα: «Από μικρός, έμαθα ότι για αυτά που θες, πρέπει να παλέψεις. Δεν περιμένεις να στα χαρίσουν».

Μεγάλωσα στην Πόλη του Αγίου Νικολάου που εκτός από τη Γέφυρα και τις καρέκλες των κλειστών μαγαζιών που καταλαμβάνουμε, για τις μεταμεσονύχτιες κουβεντούλες μας, δεν είχαμε καμιά άλλη επιλογή…κανένα άλλο σημείο αναφοράς.

Ανοίκω στη γεννιά που με την εφηβεία ήρθε και η περιβόητη κρίση…κρίση «Οδύσσεια» τελειωμό δεν έχει… Οι συνομήλικοι μου ζούνε με τ’ όνειρο να φύγουν…και φεύγουν…ο Γιάννης στην Αγγλία, όπου εργάζεται και σπουδάζει…ο Μάριος στη Νορβηγία….και πάει λέγοντας…για ένα…μέλλον…μια ελπίδα, ένα στόχο.

Εγώ είπα να κάνω μια προσπάθεια που είναι πρωτόγνωρη για μένα ,νέα… «Νεά Πορεία» , για την καθημερινότητα μας και να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις που θα μας κρατήσουν στο «σπίτι» μας.

Όποιος Θέλει, δεν Φοβάται να δουλέψει και Μπορεί…ας ακολουθήσει. Να φτιάξουμε τον τόπο μας…για μας…Να επιστρέψει το μέλλον.

Αλέξανδρος Ζίρντουμ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών.

Γεννήθηκα το 1999,στο Άγιο Νικόλαο, είμαι 20 ετών και είμαι κάτοικος Ίστρον Καλού Χωριού. Αποφοίτησα από το 2 ο Γενικό Λύκειο Αγίου Νικολάου το 2017, και υπήρξα πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου το σχολικό έτος 2016-2017.

Φοιτώ στη Πατριαρχική Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης. Με χαρά δέχθηκα την πρόσκληση του κ. Γιάννη Ανδριώτη, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πορείας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, πιστεύοντας όντως, σε μια Νέα Πορεία για το δήμο Αγίου Νικολάου.

Συνεπώς, δέχθηκα να συμμετέχω σε αυτό το αγώνα με την «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και τον Γιάννη Ανδριώτη κυρίως για δύο λόγους. Πρώτον, τα σύνορα του δήμου μας, είναι από το Σίσι μέχρι το Καλό Χωριό και από τα Βλιχάδια έως την Πρίνα, όχι μόνο η πόλη μας και αυτό ακριβώς πρεσβεύει η «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ». Δεύτερον, δέχθηκα ώστε να υπάρχει στη πράξη και όχι στα λόγια, η εκπροσώπηση της νέας γενιάς ,θεωρώντας ότι, οι νέοι άνθρωποι του τόπου μας, οφείλουν να έχουν ουσιαστικό λόγο στο δήμο και στην τοπική αυτοδιοίκηση και μια περαιτέρω ενασχόληση με τα κοινά, με σκοπό την ανάδειξη των προβληματισμών και των ανησυχιών τους και την εύρεση των λύσεων από όλους.

Ένα άριστο ‘μείγμα’ διοίκησης, είναι το όραμα των νέων, η εμπειρία των παλαιών , η εργατικότητα και το μεράκι όλων.

Ζητώ λοιπόν την ψήφο σας, ώστε να υπάρχουν φωνές και ιδέες νέων ανθρώπων και στο δήμο μας.

Στέργιος Ι. Ζαχαράκης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με το συνδυασμό <<ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου>>

Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button