ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΒΗΜΑτοδότης: Γιατί κόπηκε ο Μαρκογιαννάκης από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στα Χανιά

Η γνωστή στήλη της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ” αναφέρεται στην ηλικία του κ. Μαρκογιαννάκη και στην ανανέωση που επικαλείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναλυτικά:

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σας έχω νέα από τα Χανιά. Μαθαίνω (έτσι τουλάχιστον αφήνεται να εννοηθεί από την ηγεσία του κόμματος) ότι ο πρώην υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης δεν κόπηκε από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ επειδή θα θέσει υποψηφιότητα στα Χανιά η Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά κόπηκε λόγω… ηλικίας!

Η Ντόρα μάλιστα με διαβεβαίωσε πως τον ήθελε στο ψηφοδέλτιο στα Χανιά, πλην όμως ο πρόεδρος του κόμματος δεν θέλησε να έχει έναν υποψήφιο πάνω από 70 ετών.

Τι είδους ανανέωση άλλωστε θα κάνει στο κόμμα; Και κάτι ακόμη: με την κάθοδο της Ντόρας στα Χανιά η ΝΔ καλείται τώρα είτε να κερδίσει τρεις έδρες ή ακόμη και τις τέσσερις.

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos

Είναι ένα στοίχημα που έχουν βάλει οι Χανιώτες.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button