ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Στηρίζω – ψηφίζω Αντώνη Ζερβό (της Αλεξάνδρας Σουλαδάκη)

Τις τελευταίες μέρες όλο διαβάζω και μαθαίνω για διεργασίες που αφορούν την κάθοδο υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές στον τόπο μας. Οφείλω να ομολογήσω ότι έχω εκπλαγεί, οι «καλικάντζαροι» βγήκαν σεργιάνι με τους ακολούθους τους, η πασαρέλα έχει πολύ «πράμα», μέχρι και φαντάσματα εμφανίστηκαν!!!

Επειδή όμως είμαι κι εγώ δημότης Αγίου Νικολάου, ανήκω στην τρίτη του Συνιστώσα, Βραχάσι-Σίσι-Μίλατο, που έχω γνώση και άποψη, που ποτέ δεν κρύβομαι, που ποτέ δεν μιλάω πίσω από κλειστές πόρτες, ούτε ξεγελώ, ούτε λέω μισόλογα, ούτε με αφορά τι θα μου σούρουν, εξάλλου συνηθισμένα τα βουνά απ τα χιόνια, έχω να πω ότι: Σ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας, όπου όλοι και όλα βρίσκονται στον αέρα, μοιάζουν σαν σε τσίρκο στην τελευταία «κούρσα του θανάτου», μέτρησα, ζύγισα και επειδή δεν ίπταμαι, αλλά περπατώ στους δρόμους , στην γη και το χώμα της, επειδή είμαι πραγματίστρια και θέλω το καλό του τόπου μου και δεν θέλω να διευκολύνω διευθετήσεις και κουκουλώματα, δεν θέλω να εκραγεί και πάλι η παραβατικότητα στον τόπο μας, γιατί το πλήρωσε και το πληρώνει ακόμα πολύ ακριβά, γι αυτούς και για άλλους πολλούς λόγους, που στην πορεία προς τις εκλογές θα ξαναπούμε, στηρίζω- ψηφίζω Αντώνη Ζερβό.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Δεν θα του κάνω κριτική, γιατί σίγουρα, τουλάχιστον στο κομμάτι που αφορά την δική μου συνιστώσα και την σχέση του μαζί της θα βρούμε πολλά, επειδή όμως θέλω να είμαι δίκαιη θα πω ότι, όταν οι σχέσεις γίνονται κακές, είναι βέβαιο ότι ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας.

Πιστεύοντας λοιπόν ότι η νέα περίοδος θα είναι πιο ωφέλιμη για τον τόπο μας γενικότερα, ο Δήμαρχος θα επιδιώξει να καλύψει λάθη και παραλείψεις με την βοήθεια όλων μας, προσωπικά με όσες δυνάμεις διαθέτω, στηρίζω το δήμαρχο Αντώνη Ζερβό, που εκτός των άλλων είναι ευγενής, ανθρώπινος, πολιτισμένος, έχει επάγγελμα και διαθέτει εγκέφαλο που φαίνεται.

Καλό αγώνα Δήμαρχε και με την νίκη!!!!

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button