ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Πως θα ψηφίσουμε την Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Στις 26 Μαΐου 2019 εκλέγουμε προέδρους Κοινοτήτων ή τοπικά συμβούλια, δημοτικό συμβούλιο, περιφερειακό συμβούλιο και ευρωβουλευτές. Αυτό σημαίνει τέσσερεις (4) διαφορετικές κάλπες.  Πως θα στηθούν;

Στις Κοινότητες που έχουν εγγεγραμμένους εκλογείς άνω των 300 ατόμων:

caffeine adv 2021

Τα εκλογικά τμήματα συστήνονται κατά ζεύγη με την ένδειξη Α και Β.

Ως εκ τούτου  κάθε εκλογικό τμήμα θα στεγάζεται στο ίδιο εκλογικό κατάστημα σε δύο συνεχόμενες αίθουσες την αίθουσα Α και την αίθουσα Β.

neratzoulis neo

Στην Αίθουσα Α, όπου θα υπάρχουν δύο κάλπες ψηφίζουμε: στη μία για την ανάδειξη των ευρωβουλευτών και στην άλλη για την ανάδειξη των περιφερειακών συμβούλων.

Στην Αίθουσα Β, όπου επίσης θα υπάρχουν δύο κάλπες ψηφίζουμε: στη μία για την ανάδειξη των δημοτικών και στην άλλη για την ανάδειξη των τοπικών συμβούλων.

Στις Κοινότητες που έχουν εγγεγραμμένους εκλογείς κάτω των 300 ατόμων:

Δεν θα υπάρχει διάκριση αιθουσών στα εκλογικά τμήματα.  Στην ίδια αίθουσα θα στηθούν και οι τέσσερεις (4) κάλπες. Μία για την ανάδειξη των ευρωβουλευτών, μία για την ανάδειξη των περιφερειακών συμβούλων, μία για την ανάδειξη των δημοτικών συμβούλων και μία για την ανάδειξη του προέδρου της Κοινότητας.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button