ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Περιοδεία της Λαικής Συσπείρωσης Αγ. Νικολάου στον παιδικό σταθμό της Αμμούδας

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αγίου Νικολάου με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Φιλιππάκη περιόδευσε στον παιδικό σταθμό της Αμμούδας την Παρασκευή 17 Μαΐου.

Κατά την επίσκεψη έγινε εκτενής συζήτηση με τους εργαζομένους για τα προβλήματα που αφορούν τα εργασιακά τους ζητήματα, όπως τις ελλείψεις σε προσωπικό, την ομηρία των συμβάσεων και τις επιπτώσεις που έχουν αυτές στα δικαιώματά τους.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Συζητήθηκαν επίσης, οι ελλείψεις σε υποδομές, κτηριακά και άλλα προβλήματα.  Η Λαϊκή Συσπείρωση δήλωσε τη στήριξή της προς τους εργαζόμενους του κλάδου, αλλά και γενικότερα, σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, όπως άλλωστε έμπρακτα έχουν διαπιστώσει το προηγούμενο διάστημα.

Τόνισε ότι θα ανανεώσει το ραντεβού με τους εργαζόμενους το διάστημα μετά τις εκλογές, αφού δυστυχώς τα προβλήματα των εργαζομένων και των γονιών που θέλουν να καλυφθούν οι σύγχρονες ανάγκες των παιδιών τους δε θα λυθούν την 26η του Μάη.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button