ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Μιχάλης Σγουρός υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές

Γεννήθηκα στην Κριτσά και κατοικώ στον Άγιο Νικόλαο από το 1964 όπου δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων . Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τα κοινά στον Δήμο, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λασιθίου, στο Σύνδεσμο Ξενοδόχων, στο Λιμενικό Ταμείο και έχω συμμετάσχει σε πολλά συμβούλια νομικών προσώπων κοινωνικού και δημοτικού ενδιαφέροντος.

Έχω υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση με πάθος και αγάπη για τον τόπο μας και σας ευχαριστώ που πάντα με τιμούσατε με την ψήφο σας, δίνοντας μου την δυνατότητα να σας εκπροσωπώ στο Δημοτικό Συμβούλιο. Έχω αποδείξει ότι εργάζομαι και συνεργάζομαι όλα αυτά τα χρόνια για την πρόοδο του τόπου που ζούμε και εργαζόμαστε .

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Με γεμίζει χαρά η συμμετοχή πολλών νέων, οι οποίοι θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά. Είναι ένα ανθρώπινο δυναμικό καταξιωμένο επιστημονικά, επαγγελματικά και κοινωνικά, με ειλικρινή διάθεση προσφοράς. Αυτό μου δίνει κουράγιο να συμπορευτώ μαζί τους για τα δημοτικά θέματα και να χαράξουμε μια νέα αναπτυξιακή πορεία για τις
πόλεις μας και τα χωριά μας.

Για όλα τα παραπάνω, αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Νίκου Κοκκίνη να συμμετέχω σαν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο συνδυασμό του οποίου ηγείται. Θεωρώντας ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει όραμα για τον τόπο
μας, μεγάλη οργανωτική και διοικητική εμπειρία που συνδυαζόμενα μεταξύ τους θα επιφέρουν θετικό αποτέλεσμα.

swell adv 2021

Εξ άλλου αυτό το έχει αποδείξει και στην πράξη μέσα από τις διαφορετικές θέσεις ευθύνης που υπηρέτησε τον τόπο μέχρι σήμερα.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Με αυτές τις σκέψεις, σας καλώ όλους να συμμετέχετε στην προσπάθεια αυτή, στηρίζοντας το συνδυασμό «αλλάΖουμε το Δήμο» με υποψήφιο δήμαρχο το κ. Νίκο Κοκκίνη.

Καλό Αγώνα


Σχετικά άρθρα

Back to top button