ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Μανόλης Τσαγκαράκης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές

Τον τόπο μας  τον αγαπάμε όλοι, τις πόλεις μας, τα χωρία μας, τα σοκάκια, τις  πλατείες. Τα τελευταία χρόνια είναι όλο και πιο δύσκολα, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής μας.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, κάθε προσπάθεια βελτίωσης και προόδου είναι καλοδεχούμενη.

caffeine adv2020b

λοι θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας,  θέλουμε να αφήσουμε στις επόμενες γενεές ένα πιο όμορφο και ανθρώπινο περιβάλλον.

Μου δόθηκε η ευκαιρία να  συμμετάσχω την σε αυτήν την προσπάθεια προς το καλύτερο από τον κύριο Νίκο Κοκκίνη, την οποία με χαρά αποδέχθηκα. Θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι με όλες μου τις δυνάμεις θα δώσω την μάχη ώστε με σταθερά βήματα να πετύχουμε τους στόχους μας για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας .

neratzoulis neo

Τσαγκαράκης Μανόλης

Χημικός

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button