ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Μανώλης Συλλιγαρδάκης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογέςΟνομάζομαι Συλλιγαρδάκης Μανώλης, μεγάλωσα στον Άγιο Νικόλαο και φοίτησα στο ΤΕΙ Λογιστικής στη Κοζάνη. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου πήρα μέρος στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα με θεματική «κατά της αποξένωσης των νέων στην Ευρώπη» και για έξι μήνες συμμετείχα στο Erasmus φοιτώντας στο Euncet στη Βαρκελώνη.

Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας και την επιστροφή μου στον Άγιο Νικόλαο ξεκίνησα να εργάζομαι εποχιακά και σε διάφορα πόστα.  Τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολούμαι με τις ενοικιάσεις παραδοσιακών κατοικιών σε χωριά, προωθώντας την παράδοση μέσω του πολιτισμικού τουρισμού και των διαδικτυακών μέσων.

Κι έτσι το 2011 ίδρυσα τον Κρητικό-παραδοσιακό σύλλογο «Το Μιραμπέλλο» που ασχολείται διαδικτυακά με την προώθηση-ανάδειξη της παραδοσιακής μουσικής. Απολαμβάνω τη συμμετοχή μου στα κοινά και συμμετείχα ενεργά στην ομάδα της Φυσικής Δόμησης Κρήτης και στην Κιβωτό σπόρων και είμαι μέλος στην Πολιτιστική Ένωση Αγίου
Νικολάου.

Στην συνάντησή μου με τον Νίκο Κοκκίνη, μπόρεσα να αναγνωρίσω πως υπάρχουν κοινά σημεία σκέψης και οραματισμών και ανοιχτοί ορίζοντες, για αυτό πήρα την απόφαση να συμμετέχω για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη «αλλάΖουμε τον Δήμο»!

Με εκτίμηση,

Μανώλης Συλλιγαρδάκης

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close