ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Μανώλης Ανδρουλάκης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού, στο Τοπικό Συμβούλιο του Καλού Χωριού, ανακοινώνει ο Μανώλης Ανδρουλάκης τέως Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγίου Νικολάου.

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανακοινώσω γράφοντας βιογραφικό και  εγώ ότι θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές επειδή σε μία μικρή κοινωνία γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλο.

caffeine adv2020b

Ελπίζω με την εμπειρία και την γνώση που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια από τη θέση που κατείχα ως Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίου Νικολάου, να βοηθήσω και εγώ ώστε να αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας και σκέψης του Τοπικού Συμβουλίου, προς όφελος του τόπου μας.

Θα πρέπει  να λειτουργήσουμε συλλογικά όλοι οι φορείς, αλλά και όλοι όσοι έχουν εμπειρία από τα κοινά και οι επιστήμονες αυτού του τόπου να θέσουν τις προτάσεις τους γιατί το ζητούμενο είναι η ανάπτυξη του τόπου μας.

neratzoulis neo

Είναι απαραίτητη η δημιουργία ενός πλάνου για να στηριχθούμε και να διεκδικήσουμε στηριζόμενοι σε αυτό.

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Δικαίωμα στην Πόλη, πέραν της τιμής που μου γίνεται, αποτελεί μια πρόκληση για μένα, αίσθημα ευθύνης και δημιουργίας για τον τόπο μου.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button