Σάββατο, 12 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣ 2019Ο κος Μανώλης Ανδρουλάκης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές

Ο κος Μανώλης Ανδρουλάκης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού, στο Τοπικό Συμβούλιο του Καλού Χωριού, ανακοινώνει ο Μανώλης Ανδρουλάκης τέως Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγίου Νικολάου.

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανακοινώσω γράφοντας βιογραφικό και  εγώ ότι θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές επειδή σε μία μικρή κοινωνία γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλο.

mechanical adv 2021

Ελπίζω με την εμπειρία και την γνώση που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια από τη θέση που κατείχα ως Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίου Νικολάου, να βοηθήσω και εγώ ώστε να αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας και σκέψης του Τοπικού Συμβουλίου, προς όφελος του τόπου μας.

apostolakis adv 2

Θα πρέπει  να λειτουργήσουμε συλλογικά όλοι οι φορείς, αλλά και όλοι όσοι έχουν εμπειρία από τα κοινά και οι επιστήμονες αυτού του τόπου να θέσουν τις προτάσεις τους γιατί το ζητούμενο είναι η ανάπτυξη του τόπου μας.

Είναι απαραίτητη η δημιουργία ενός πλάνου για να στηριχθούμε και να διεκδικήσουμε στηριζόμενοι σε αυτό.

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Δικαίωμα στην Πόλη, πέραν της τιμής που μου γίνεται, αποτελεί μια πρόκληση για μένα, αίσθημα ευθύνης και δημιουργίας για τον τόπο μου.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-