ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο κος Μανώλης Ανδρουλάκης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού, στο Τοπικό Συμβούλιο του Καλού Χωριού, ανακοινώνει ο Μανώλης Ανδρουλάκης τέως Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγίου Νικολάου.

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανακοινώσω γράφοντας βιογραφικό και  εγώ ότι θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές επειδή σε μία μικρή κοινωνία γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλο.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ελπίζω με την εμπειρία και την γνώση που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια από τη θέση που κατείχα ως Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίου Νικολάου, να βοηθήσω και εγώ ώστε να αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας και σκέψης του Τοπικού Συμβουλίου, προς όφελος του τόπου μας.

Θα πρέπει  να λειτουργήσουμε συλλογικά όλοι οι φορείς, αλλά και όλοι όσοι έχουν εμπειρία από τα κοινά και οι επιστήμονες αυτού του τόπου να θέσουν τις προτάσεις τους γιατί το ζητούμενο είναι η ανάπτυξη του τόπου μας.

swell adv 2021

Είναι απαραίτητη η δημιουργία ενός πλάνου για να στηριχθούμε και να διεκδικήσουμε στηριζόμενοι σε αυτό.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Δικαίωμα στην Πόλη, πέραν της τιμής που μου γίνεται, αποτελεί μια πρόκληση για μένα, αίσθημα ευθύνης και δημιουργίας για τον τόπο μου.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button